Închide meniul

Sepsi – CFR Cluj 0-2 | „Nici Bayern Munchen nu câștigă toate meciurile!” Andrei Burcă, convins că echipa lui Dan Petrescu a trecut peste toate problemele. Ce a spus despre duleul la titlul cu FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 26 februarie 2022, 19:48

Reclamă
Sepsi – CFR Cluj 0-2 | „Nici Bayern Munchen nu câștigă toate meciurile! Andrei Burcă, convins că echipa lui Dan Petrescu a trecut peste toate problemele. Ce a spus despre duleul la titlul cu FCSB

Andrei Burcă este fundaşul lui CFR Cluj

Andrei Burcă este fundaşul lui CFR Cluj / Profimedia

CFR Cluj a începutul 2022 cu patru remize la rând și a pierdut din avansul pe care îl avea față de FCSB. Acum, echipa lui Dan Petrescu arată ca în vremurile bune și a ajuns la trei victorii la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi – CFR Cluj 0-2 | Andrei Burcă, convins că echipa lui Dan Petrescu a trecut peste toate problemele

„Atât ne-a interesat, să câștigăm cele trei puncte. Venisem după două victorii chinuite, azi crezi că am făcut un meci bun. Camora mai șutează și la antrenament, e bine că i-a intrat. Pe finalul anului trecut am avut foarte multe victorii la 0. Am avut câteva sincope. Cred că nici Bayern Munchen nu câștigă toate meciurile.

FCSB are un meci în minus și ni se scad punctele, ceea ce nu este corecte. Și noi și FCSB facem un campionat bun, totul se va juca în play-off. Suntem concentrați la partida de miercuri, cu FC Voluntari„, a spus Andrei Burcă, după Sepsi – CFR Cluj 0-2.

Sepsi – CFR Cluj 0-2

CFR Cluj a câștigat din nou împotriva lui Sepsi, a 11-a victorie din 14 întâlniri directe. Echipa lui Dan Petrescu va intra în play-off de pe primul loc.

Mario Camora a deschis scorul la Sfântu Gheorghe, în minutul 5, cu un trasor care s-a oprit direct în vinclul porții lui Niczuly. Căpitanul CFR-ului a șutat de la distanță, fără preluare. A fost primul gol pentru Camora în acest sezon al Ligii 1.

Reclamă
Reclamă

Sepsi a încercat să pună presiune la poarta lui Hindrich, dar apărarea lui Dan Petrescu a funcționat ca în vremurile bune. În cele din urmă, tot CFR a fost echipa care a marcat. Gabriel Debeljuh a risipit toate emoțiile câștigătoarei în minutul 84, cu o reluare simplă din câțiva metri.

S-a terminat 2-0 pentru CFR Cluj, care s-a distanțat la 11 puncte de rivala FCSB. Roș-albaștrii au un meci în minus. De cealaltă parte, Sepsi e pe locul 10.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

7:00

Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024, competiţie care e live în AntenaPLAY! Ioana Sîngeorzan joacă la 09:30

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și