Închide meniul

Sepsi – CFR Cluj 0-2 | „Nici Bayern Munchen nu câștigă toate meciurile!” Andrei Burcă, convins că echipa lui Dan Petrescu a trecut peste toate problemele. Ce a spus despre duleul la titlul cu FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 februarie 2022, 19:48

Sepsi – CFR Cluj 0-2 | „Nici Bayern Munchen nu câștigă toate meciurile! Andrei Burcă, convins că echipa lui Dan Petrescu a trecut peste toate problemele. Ce a spus despre duleul la titlul cu FCSB

Andrei Burcă este fundaşul lui CFR Cluj

Andrei Burcă este fundaşul lui CFR Cluj / Profimedia

CFR Cluj a începutul 2022 cu patru remize la rând și a pierdut din avansul pe care îl avea față de FCSB. Acum, echipa lui Dan Petrescu arată ca în vremurile bune și a ajuns la trei victorii la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi – CFR Cluj 0-2 | Andrei Burcă, convins că echipa lui Dan Petrescu a trecut peste toate problemele

„Atât ne-a interesat, să câștigăm cele trei puncte. Venisem după două victorii chinuite, azi crezi că am făcut un meci bun. Camora mai șutează și la antrenament, e bine că i-a intrat. Pe finalul anului trecut am avut foarte multe victorii la 0. Am avut câteva sincope. Cred că nici Bayern Munchen nu câștigă toate meciurile.

FCSB are un meci în minus și ni se scad punctele, ceea ce nu este corecte. Și noi și FCSB facem un campionat bun, totul se va juca în play-off. Suntem concentrați la partida de miercuri, cu FC Voluntari„, a spus Andrei Burcă, după Sepsi – CFR Cluj 0-2.

Sepsi – CFR Cluj 0-2

CFR Cluj a câștigat din nou împotriva lui Sepsi, a 11-a victorie din 14 întâlniri directe. Echipa lui Dan Petrescu va intra în play-off de pe primul loc.

Mario Camora a deschis scorul la Sfântu Gheorghe, în minutul 5, cu un trasor care s-a oprit direct în vinclul porții lui Niczuly. Căpitanul CFR-ului a șutat de la distanță, fără preluare. A fost primul gol pentru Camora în acest sezon al Ligii 1.

Reclamă

Sepsi a încercat să pună presiune la poarta lui Hindrich, dar apărarea lui Dan Petrescu a funcționat ca în vremurile bune. În cele din urmă, tot CFR a fost echipa care a marcat. Gabriel Debeljuh a risipit toate emoțiile câștigătoarei în minutul 84, cu o reluare simplă din câțiva metri.

S-a terminat 2-0 pentru CFR Cluj, care s-a distanțat la 11 puncte de rivala FCSB. Roș-albaștrii au un meci în minus. De cealaltă parte, Sepsi e pe locul 10.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și