Închide meniul

Sepsi – FCSB 1-1. Roş-albaştrii, ţinuţi în şah la Sfântu Gheorghe! Riscă să piardă primul loc în Liga 1. "Cadou" nesperat pentru CFR Cluj

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2021, 17:50

Sepsi – FCSB 1-1. Roş-albaştrii, ţinuţi în şah la Sfântu Gheorghe! Riscă să piardă primul loc în Liga 1. "Cadou" nesperat pentru CFR Cluj

Florin Tănase şi Olimpiu Moruţan

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Roş-albaştrii au fost ţinuţi în şah la Sfântu Gheorghe. FCSB a deschis rapid scorul prin Florin Tănase, care a ajuns la cota 19 în actuala ediţie de Liga 1. În prima repriză, echipa lui Toni Petrea a primit o dublă lovitură, după ce Miron şi Olaru au acuzat dureri şi au fost schimbaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Safranko a închis tabela, în minutul 57. Atacantul a ajuns la golul cu numărul 7 în actuala stagiune şi a salvat-o pe trupa lui Leo Grozavu, care termină sezonul regulat pe locul 4. 

În urma acestui rezultat, FCSB riscă să piardă primul loc înaintea debutului în play-off. Roş-albaştrii aşteaptă deznodământul derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj.

SEPSI – FCSB 1-1

Min. 90: Fluier final la Sfântu Gheorghe, scor 1-1.

Reclamă

Min. 57: GOOOL Sepsi! Oaspeţii egalează prin Safranko, care a ajuns la cota 7 în actuala ediţie de Liga 1.

Min. 55: Octavian Popescu resimte dureri şi iese la marginea gazonului. Se pare că tânărul fotbalist are o problemă la gleznă, după ce a fost călcat de Aganovic.

Min. 46: Repriza secundă a început cu o ocazie importantă. Răzvan Oaidă a trimis peste spaţiul porţii, din poziţie ideală.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Pauză în Sepsi – FCSB, 0-1.

Min. 40: Darius Olaru a acuzat dureri la umăr şi nu mai poate continua. Toni Petrea este nevoit să schimbe din nou. Dragoş Nedelcu a intrat în locul acestuia.

Min. 34: Ocazie uriaşă Sepsi. Bouhenna loveşte bara!

Min. 14: Andrei Miron acuză probleme medicale, iar Toni Petrea nu riscă. Fundaşul este schimbat cu Răzvan Oaidă.

Min. 9: Ocazie importantă pentru FCSB. Moruțan i-a pasat lui Olaru, care a tras pe lângă poartă.

Min. 6: GOOOL FCSB! Florin Tănase a deschis scorul pentru FCSB, dintr-o pasă superbă a lui Octavian Popescu.

Min. 1: A început meciul.

Reclamă

Sepsi: Fernandez – Radoslav, Bouhenna, Mitrea, Ştefănescu – Vaşvari, Fofana, Nouvier – Golofca, Safranko, Dragomir

Antrenor: Leo Grozavu

FCSB: Vlad – Creţu, Cristea, Miron, Radunovic – Ovidiu Popescu, Şut, Olaru – Moruţan, Tănase, Octavian Popescu

Antrenor: Toni Petrea

Sepsi şi FCSB se vor întâlni de două ori şi în play-off-ul pentru titu. Până atunci, echipa lui Toni Petrea vrea să o învingă pe Sepsi în sezonul regulat pentru a fi sigură că nu pierde primul loc. Acesta este un fel de talisman. Cine a câştigat sezonul regulat, a devenit campioană.

"Este foarte important pentru noi să obținem victoria, am mai acumula încă niște puncte în clasament și ne-am păstra poziția de lider. În cazul unui succes, am termina sezonul regular pe primul loc și acest lucru ar trebui să fie o motivație pentru jucători”, a spus Toni Petrea înaintea partidei cu Sepsi. 

Sepsi – FCSB LIVE TEXT, ora 19:00 | Toni Petrea se teme de starea gazonului

Toni Petrea are o temere înaintea partidei cu Sepsi. Acesta îşi face griji din cauza gazonului. 

Am văzut ce s-a întâmplat cu vremea, sper ca lucrurile să se schimbe până la ora meciului, să avem parte de o suprafață de joc acceptabilă, pe care să ne putem exprima și să ne facem jocul nostru. Noi avem nevoie de un teren foarte bun pentru a putea evolua la capacitate maximă. Însă, indiferent de ce ne așteapă la Sfântu Gheroghe, trebuie să fim pregătiți și să ne adaptăm la condițiile de joc și la adversar”, a mai spus Toni Petrea.

Toni Petrea nu se va putea baza pe Florinel Coman. Mbappe s-a accidentat la naţională în partida cu Macedonia şi va ratat tot finalul sezonului. 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și