Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Silviu Lung Jr., dezvăluiri de senzaţie! Care a fost prima sa legătură cu fotbalul: „Am fost cel mai elegant de pe teren”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 noiembrie 2021, 10:59

Silviu Lung Jr., dezvăluiri de senzaţie! Care a fost prima sa legătură cu fotbalul: „Am fost cel mai elegant de pe teren

Silviu Lung Jr s-a înțeles cu CFR Cluj

Silviu Lung Jr a devenit campion al României în 2016 / Hepta

Silviu Lung Jr. a avut parte de un prim contact cu fotbalul extrem de ciudat, dar şi de amuzant. În lipsa tatălui său, care antrena la Minerul Motru, portarul a fost dus la selecţie de către mama sa. Lung Jr. a lăsat mască pe toată lumea la prima apariţie, sub comanda lui Aurică Beldeanu, fosta glorie a Craiovei Maxima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Silviu Lung Jr., dezvăluiri de senzaţie

„Tata nu m-a încurajat la început. Ştia ce post cu responsabilitate mare este cel de portar. M-am dus la 6 sau 7 ani la prima selecţie cu mama de mână. Ca să-şi dichisească copilul mama m-a îmbrăcat în costum şi pantofi. Credea că ne oferă jambiere şi trening acolo. M-am dus îmbrăcat în costum şi pantofi. Aşa am avut prima mea selecţie. Am intrat cu pantofi în poartă. Acesta a fost primul meu contact cu fotbalul. Am fost cel mai elegant de acolo de pe teren. Nea Aurică Beldeanu a glumit cu mine. Apoi, l-am avut antrenor pe dânsul şi peste 5 ani. Ştia tata că o să mă duc la o selecţie, dar nu a fost acolo. O antrena pe Minerul Motru. Mama nu era în fenomen, credea că o să avem toate condiţiile necesare. Din prima am fost portar pentru că în pantofi şi sacou nu puteam să alerg”, a dezvăluit portarul la AS.RO LIVE, cu Cătălin Oprişan.

Citește și:

Numele tatălui său nu l-a ajutat în carieră

Deşi este fiul unei legende a României, Silviu Lung Jr. a avut probleme din cauza numelui pe care îl poartă. Chiar al a spus ce a păţit din cauza acestui lucru. „Nu m-a ajutat absolut deloc numele de familie, ba din contră. Nu are cum să te ajute. tata a fost o legendă fie a fotbalului românesc. Până la 14-15 ani spuneau că sunt băiatul lu tata, că nu am nicio şansă. Ştiţi cum sunt oltenii, nu sunt deloc primitori”, a mai spus Silviu Lung Jr.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și