Închide meniul

„Sorescu a fost cel care a greşit”. Avertisment pentru vedeta lui Dinamo din partea conducerii. Cum s-a schimbat fotbalistul după ce a fost reprimit la echipă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 noiembrie 2021, 9:03

Reclamă
„Sorescu a fost cel care a greşit. Avertisment pentru vedeta lui Dinamo din partea conducerii. Cum s-a schimbat fotbalistul după ce a fost reprimit la echipă

Deian Sorescu, total schimbat

GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Deian Sorescu e gata pentru un nou restart după ce i-a cerut scuze lui Mircea Rednic şi a fost reprimit la echipă. E gata să joace ăentru echipa din Ştefan cel Mare în meciul Dinamo – CFR Cluj de duminică, de la ora 18.30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertisment pentru vedeta lui Dinamo din partea conducerii

Iuliu Mureşan a oferit ultimele detalii despre vedeta lui Dinamo, Deian Sorescu. Cei din conducerea celor din Ştefan cel mare au remarcat schimbarea de atitudine a fotbalistului. Totuşi, Iuliu Mureşan i-a reamintit lui Sorescu faptul că el e cel care a greşit în disputa cu antrenorul Mircea Rednic.

”Sorescu este iar cel dinainte. A fost extrem de activ la antrenament, a dat și 3 goluri foarte frumoase, la fel ca cele prin care s-a remarcat în campionat. S-a antrenat normal, alături de colegi. Este bine că a înțeles că el a fost cel care a greșit.

Acum, totul depinde numai de el. Nu mai sunt probleme cu Mircea Rednic, atmosfera este bună”, a spus Iuliu Mureșan, conform digisport.ro.

Deian Sorescu i-a cerut scuze lui Mircea Rednic

Deian Sorescu i-a cerut scuze lui Mircea Rednic pentru comportamentul pe care l-a avut. ”Da, Deian și-a cerut scuze față de Mircea Rednic iar acum totul este în regulă. Dar, să știți că nu a fost vorba despre un conflict fizic, așa cum s-a vehiculat. Jucătorului i s-au reproșat chestiuni tactice iar el a ripostat verbal.

Reclamă

La nervi, mai poți ridica tonul, dar de aici până la bătaie este drum lung. Până la urmă, Sorescu nu este un tip conflictual. Dacă ar fi așa, s-ar comporta la fel și în timpul partidelor. Și-ar lua la bătaie adversarii, ar fi un abonat al cartonașelor roșii”, a spus Iuliu Mureșan, conform sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și