Închide meniul

„Sper să vină golul!” Florinel Coman promite să rupă plasele în Dinamo – FCSB. Cui îi dedică reușita dacă marchează

Alexandru Ivan Publicat: 27 ianuarie 2022, 18:38 / Actualizat: 27 ianuarie 2022, 22:27

„Sper să vină golul! Florinel Coman promite să rupă plasele în Dinamo – FCSB. Cui îi dedică reușita dacă marchează

Florinel Coman vrea să marcheze în Dinamo - FCSB

Hepta

  • Florinel Coman promite să rupă plasele în Dinamo – FCSB
  • Cui îi dedică reușita dacă marchează

Florinel Coman, revenit în decembrie după o accidentare de patru luni, a reușit un assist în meciul cu CFR Cluj din runda precedentă, scor 3-3. Dacă va înscrie în poarta lui Dinamo, „Mbappe de România” le va dedica golul suporterilor lui FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman promite să rupă plasele în Dinamo – FCSB

„Urmează un derby, un meci foarte intens, pe care trebuie să-l câștigăm neapărat. Orice stelist își dorește o victorie cu Dinamo, mergem încrezători să câștigam. Este o senzație unică, e altceva când marchez aici împotriva lui Dinamo. Este un sentiment fantastic, sper să-l simt din nou.

Mă simt mai bine acum, am nevoie de ritm de joc, de intensitate, de minute. Colegii m-au ajutat la meciul cu CFR, am reușit și un assist, sper să vină și golul, cu Dinamo. O să le dedic golul suporterilor, pentru că știu ce înseamnă pentru ei o victorie contra rivalei”, a spus Florinel Coman, potrivit FCSB TV.

Reclamă

Florinel Coman a bifat doar nouă meciuri pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile. Fotbalistul de 23 de ani are în cont un singur gol, înscris în meciul cu Șahtior Karagandy, din preliminariile UEFA Conference League, când FCSB a fost eliminată la penalty-uri.

Reclamă

4 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, potrivit transfermarkt.com. El mai are contract cu echipa lui Gigi Becali până în iunie 2024.

Citește și:

Dinamo – FCSB se joacă în Ștefan cel Mare

Așa cum as.ro a anunțat în exclusivitate, Derby de România nu se poate disputa pe cel mai mare stadion din țară din cauza datoriei de 100.000 de euro pe care o au „câinii” la firma care administrează Arena Națională. În condițiile date, cel mai așteptat meci din campionat va avea loc pe Stadionul Dinamo.

Alb-roșiii nu au încercat să protejeze gazonul, spre nemulțumirea rivalilor de la FCSB. MM a răbufnit când a văzut pe ce surprafață vor fi nevoiță să joace jucătorii lui Toni Petrea.

Reclamă 4 / 0/3

„Am o poză de la celebrul meci. Puteau să aleagă o altă variantă să strice terenul, nu să-i cheme pe băieții ăia de la Popești Leordeni. Nu (n.r. dacă a fost premeditat), ci să se familiarizeze Jonathan Rodriguez cu dimensiunile suprafeței de joc.

Ok, nu e problemă, a făcut asta și Mourinho, dar terenul arată execrabil, e cel mai prost teren din istoria derby-urilor, poate doar în Ghencea, pe vremuri, a mai fost așa„, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Dinamo a pierdut cu 0-6 meciul tur și speră să își poată lua revanșa acum. Are nevoie uriașă de puncte, situația din clasament fiind una teribilă. „Câinii” au numai 12 puncte după primele 22 de etape, cu unul mai mult decât Academica Clinceni.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”