Închide meniul

„Stai, Burlene, 25 de ani!” Gigi Becali, comentariu acid înaintea alegerilor pentru preşedinţia FRF: „Din slujitori, ei se cred stăpâni”. Sfat pentru Gino Iorgulescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2022, 12:57

„Stai, Burlene, 25 de ani! Gigi Becali, comentariu acid înaintea alegerilor pentru preşedinţia FRF: „Din slujitori, ei se cred stăpâni. Sfat pentru Gino Iorgulescu

Gigi Becali s-a enervat din cauza fanilor FCSB

Gigi Becali este patronul celor de la FCSB / ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO via Hepta

Gigi Becali i-a transmis un nou avertisment lui Răzvan Burleanu înaintea alegerilor pentru preşedinţia FRF, de pe 12 aprilie. Actualul conducător al fotbalului românesc este singurul candidat, după ce dosarele depuse de Sorin Răducanu şi Gabriel Şeitan au fost respinse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul lui FCSB i-a cerut lui Burleanu să respecte statutul FRF. „Din slujitori, ei se cred stăpâni„, şi-a început tirada latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali, mesaj pentru Răzvan Burleanu: „Dacă bagă VAR, să stea 25 de ani preşedinte. Nu mă mai interesează!”

Tu iei bani, noi dăm milioane de euro. Tu iei salariu milioane de euro şi noi facem fotbal. FIFA nu îţi dă, dacă nu îţi dăm noi ţie fotbal. Tu eşti slujitorul nostru. Din slujitori, ei se cred stăpâni. Aşa e în România, oamenii sunt săraci… le dai 10.000 de euro să cumperi 2 tricouri, porţi şi mingi şi gata: ‘Hai să-l votăm pe Burleanu’.

Becali bagă bani, Rotaru bagă bani, dar vine unul… mă cheamă Burleanu şi eu comand! E foarte bine că e ales, dar să facă cum spune la statut. Dar dacă ai tiranie şi în Comitetul Executiv îi bagi pe ăia care dau 3 mii şi 2 sacoşe, nu e în regulă. Nu mai forţa Comitetul Executiv, tirania conducerii. Dar nu e problema mea, eu trebuie să rezolv de Tavi Popescu„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Finanţatorul vicecampioanei a vorbit şi despre viitoarele alegeri de la LPF. L-a sfătuit pe Gino Iorgulescu să schimbe şi el statutul, astfel încât să nu aibă concurenţă la alegeri.

Reclamă

Habar nu am dacă rămâne Gino, sunt acolo? Să facă și el un statut, nu ai voie dacă nu ai fost înainte președinte la Ligă. Aceasta este România. Singurul lucru ce mă interesează este arbitrajul, peste două luni am înțeles că o să avem VAR, după aia să stea Burleanu 25 de ani președinte, că nu mă interesează.

Judecata trebuie să fie dreaptă. Să lase Comisiile libere, democratice. Prin gesturi se vede că Burleanu nu este un om rău, din zâmbet. Se vede că are un anumit bun simţ, nu are o faţă rea. E om de calitate. Dacă bagă în VAR, arbitrii nu mă mai deranjează, stai Burlene 25 de ani. VAR-ul mă interesează!”, a mai spus patronul lui FCSB.

FRF a convocat Adunarea Generală pentru 12 aprilie, dată la care vor avea loc alegerile pentru președinție. E prima dată din 1989 și până în prezent când un singur candidat e înscris la alegerile pentru șefia FRF. În 2014 și 2018, Burleanu a câștigat în fața lui Gică Popescu și, respectiv, Ionuț Lupescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și