Închide meniul

Octavian Popescu e nevoit să-și schimbe poziția după revenirea lui Florinel Coman. „Am discutat cu el și i-am spus!” Anunțul făcut de Mihai Stoica

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 ianuarie 2022, 13:58 / Actualizat: 3 aprilie 2023, 23:50

Octavian Popescu e nevoit să-și schimbe poziția după revenirea lui Florinel Coman. „Am discutat cu el și i-am spus! Anunțul făcut de Mihai Stoica

Starul de la FCSB care e nevoit să-și schimbe poziția după revenirea lui Florinel Coman

Hepta

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că Octavian Popescu e nevoit să-și schimbe poziția din teren după revenirea lui Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost accidentat o lungă perioadă de timp, iar în locul său a jucat puștiul Octavian Popescu. Florinel, în vârstă de 23 de ani, s-a accidentat în meciul cu Sepsi disputat în luna august, scor 1-1, și a revenit abia la jumătatea lunii decembrie.

Octavian Popescu e nevoit să-și schimbe poziția din teren după revenirea lui Florinel Coman

Mihai Stoica a dezvăluit că planul tactic al roș-albaștrilor e să-l folosească pe Florinel Coman în banda stângă a atacului, în timp ce Octavian Popescu va juca în partea dreaptă.

„Da, Tavi Popescu a jucat dreapta şi Coman în stânga, Coman poate juca doar în stânga. Dacă joacă Florinel, e clar că Tavi trece dincolo. Îi vine mai bine lui Tavi în stânga, dar poate juca în orice zonă a terenului. Nu e neaparat, ca fiind dreptaci, să joace doar în stânga. El are un dribling variat. Coman e de picior drept, are explozie, dar Tavi are alt dribling.

Problema e alta. Coman nu poate juca în dreapta. E adevărat că Octavian Popescu dă cel mai bun randament în stânga, dar poate juca şi în dreapta. Dacă cineva îl urmăreşte, poate vrea să-l vadă pe mai multe posturi, poate fi bine. Noi am bătut CFR-ul cu Tavi Popescu dreapta. Coman a mai jucat la juniori vârf, a fost încercat şi la noi număr 9, dar nu e de acolo. El e atacant lateral stânga, indiscutabil.

Reclamă

Popescu are 19 ani, e adevărat că îi convine mai mult în stânga, dar am discutat cu el şi i-am spus că trebuie să fii la fel de bun şi în dreapta. El e jucător dezechilibrant, nu e liniar. Nu are viteza lui Coman acum, e adevărat, dar are doar 19 ani. În 4-3-3 poate juca şi inter, pentru că are viziune”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Citește și:

Coșmarul accidentărilor lui Florinel Coman

Coșmarul lui Florinel Coman a început în septembrie 2020, când s-a accidentat în meciul nebun cu Backa Topola din preliminariile Europa League, scor 6-6. „Mbappe de România” a stat atunci aproape două luni în afara gazonului.

După revenire, Coman a rezistat doar câteva luni și s-a rupt din nou. A ieșit accidentat în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, disputat în luna martie 2021, și și-a revenit abia la începutul acestui sezon. Ultima accidentare a venit în meciul cu Sepsi din urmă cu patru luni, chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB. Verdictilor medicilor a fost unul dur, pubalgie.

Reclamă 4 / 0/3

Coman s-a întors pe teren recent, la jumătatea lunii decembrie, când a jucat 25 de minute în derby-ul FCSB – Rapid 3-1. „Aşteptam această revanşă”, spunea atunci „perla” lui Gigi Becali.

Recomandări
  • Starul de la FCSB care e nevoit să-și schimbe poziție după revenirea lui Florinel Coman
  • Anunțul făcut de Mihai Stoica

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și