Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Stelian Stancu și premoniția avută înainte de FCSB – Rapid 3-1: „Am nimerit scorul!” Ce spune despre șansele la titlu ale roș-albaștrilor: „Să mint?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 decembrie 2021, 12:00

Stelian Stancu și premoniția avută înainte de FCSB – Rapid 3-1: „Am nimerit scorul! Ce spune despre șansele la titlu ale roș-albaștrilor: „Să mint?

Stelian Stancu, premoniție înainte de FCSB - Rapid 3-1

AS.ro LIVE

Stelian Stancu și premoniția avută înainte de FCSB – Rapid 3-1

FCSB a câștigat derby-ul cu Rapid, scor 3-1, grație ”dublei” căpitanului Florin Tănase și reușitei lui Ianis Stoica. Pentru giuleșteni a marcat Cristi Săpunaru, din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stelian Stancu era convins că duelul de pe Arena Națională se va încheia cu acest rezultat. ”Am nimerit scorul, dar nu pe intuiție. Am zis că va fi un meci echilibrat și a fost. FCSB a început mai bine. Rapidul a echilibrat după ce a marcat FCSB. Au marcat printr-un penalty ușor acordat. Am spus că va fi 3-1.

(n.r. despre șansele la titlu ale FCSB-ului) Nu! Păi ce, să mint? CFR, la cum arată, la cum îl știm pe domnul Dan Petrescu, e greu să piardă”, a spus Stelian Stancu, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Citește și:

Stelian Stancu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE

Stelian Stancu, fost fotbalist al Stelei, a fost invitatul de joi al lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE. Emisiunea poate fi urmărită AICI.

Stelian Stancu a fost de meserie fundaș dreapta. Apogeul carierei l-a atins la mijlocul anilor 2000, când a semnat cu Steaua.

Reclamă

După experiența de la Steaua, Stancu a ajuns la Timișoara, în 2007. Avea să părăsească România în 2011 și să plece în Azerbaijan, la Xazar Lankaran.

După ce a revenit în țară, Stelian Stancu a jucat la mai multe echipe de pluton din fotbalul românesc, printre care și CS Balotești și Academica Clinceni. Stancu s-a retras în 2019, de la Carmen.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, azi, de la ora 19:00
  • Ce premoniție a avut Stelian Stancu înainte de FCSB – Rapid 3-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și