Închide meniul

Știe deja de Pablo Cortacero? Dinamo, refuzată pentru codașa din liga a doua din Franța. “Câinii” rămân descoperiți în poartă

Alexandru Ivan Publicat: 30 ianuarie 2021, 8:17

Reclamă
Știe deja de Pablo Cortacero? Dinamo, refuzată pentru codașa din liga a doua din Franța. “Câinii” rămân descoperiți în poartă

Hepta

Dinamo, probleme în poartă

Marcin Bulka are 21 de ani și este legitimat în prezent la PSG. El a evoluat în ultimele șase luni sub formă de împrumut pentru Cartagena, în eșalonul secund din Spania.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, refuzată pentru codașa din liga a doua din Franța 

Dinamo i-a pierdut pe spanioli Rene și Mejias și a rămas descoperită între buturi. De altfel, și Diego Fabbrini este pe picior de plecare. Singurii portari din lotul lui Jerry Gane sunt Mihai Eșanu, care are doar patru prezențe în Liga 1, și Aleksandr Mitrovic, care nu a apucat să debuteze în Ștefan cel Mare. 

În aceste condiții, “câinii” s-au orientat asupra lui Marcin Bulka. Polonezul de 1,99 m nu a prins multe prezențe în Spania și căuta o echipă unde să joace constant. Cu toate acestea, el a refuzat propunerea lui Dinamo, speriat de problemele din conducerea lui Pablo Cortacero. Bulka a ales în schimb să semneze cu Chateroux, ultima clasată din liga a doua franceză.  

Portarul polonez a prins două meciuri la echipa mare a celor de la PSG. El a fost transferat la Paris de la juniorii lui Chelsea. Bulka are 21 de ani și este cotat la 900.000 de euro. 

Dinamo, criză la nivelul portarilor 

Bulka este al treilea portar care refuză să vină în această iarnă la Dinamo. “Câinii” s-au mai aflat în negocieri cu rusul Yuri Logidin (ex- Zenit) și fostul portar din Ștefan cel Mare, Riccardo Piscitelli. Ambii jucători au refuzat categoric să semneze cu echipa patronată de Pablo Cortacero. 

Reclamă

Piscitelli s-a despărțit cu scandal de Dinamo vara trecută. El a acționat în judecată la UEFA echipa bucureșteană, fiind nemulțumit că de problemele financiare. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și