Închide meniul
EXCLUSIV

Strategia lui Gigi Becali! „Am zis, așa, la vrăjeală!” Finanțatorul de la FCSB a dat cărțile pe față privind transferul lui David Miculescu

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2022, 9:23

Strategia lui Gigi Becali! „Am zis, așa, la vrăjeală! Finanțatorul de la FCSB a dat cărțile pe față privind transferul lui David Miculescu

Gigi Becali a explicat de ce nu sărbătoreşte Valentine's Day

Hepta

  • Ce spune Gigi Becali de transferul lui David Miculescu
  • Cine este jucătorul care l-a impresionat pe Gigi Becali

Becali a anunțat în nenumărate rânduri că este interesat de jucătorul celor de la UTA, David Miculescu. Întrebat, acum, de reporterul AS.ro care este situația transferului atacantului arădean, finanțatorul FCSB susține că a fost doar o strategie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Strategia lui Gigi Becali la transferul lui Edjouma

Cu Miculescu, ce e cu el? Cu Miculescu nu e nicio năutate. Nu e adevărat că am făcut o nouă ofertă. A fost o strategie. Să nu aflați voi că-l vreau pe Edjouma. Nu cred că vom mai aduce pe cineva„, a spus Becali pentru AntenaSport.

De altfel, Becali susține că Edjouma este jucătorul la care visa de mult timp: „Un închizător care să știe cu mingea, să dea și goluri„. 330.000 de euro a plătit Becali pentru mijlocașul care a semnat pe patru ani cu FCSB.

Reclamă
Citește și:

David Miculescu, dorit de FCSB

În urmă cu ceva timp, Becali s-a arătat interesat de David Miculescu, iar faptul că acum zice că nu-l mai vrea, poate fi tot o strategie. Finanțatorul FCSB poate încerca astfel să-i facă pe cei de la UTA să mai scadă din preț.

Pe Miculescu am dat 600.000. Nu am nevoie de Miculescu acum. Îl las acolo şi peste un an-doi să vină. Aşa am făcut şi cu Olaru. L-am cumpărat şi l-am lăsat acolo„, spunea Becali, în urmă cu ceva timp.

Reclamă

În vârstă de 20 de ani, Miculescu a marcat șase goluri, în acest sezon, în 22 de partide disputate în Liga 1. El este cotat de transfermarkt.com la 700.000 de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”