Închide meniul

"Sunt mână în mână". Jucătorii lui Dinamo, acuzaţi că sunt complicii lui Pablo Cortacero! "Vor scoate banii din club şi-i vor împărţi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 10:09

"Sunt mână în mână". Jucătorii lui Dinamo, acuzaţi că sunt complicii lui Pablo Cortacero! "Vor scoate banii din club şi-i vor împărţi"

Hepta

Jucătorii lui Dinamo, acuzaţi că au o înţelegere cu Pablo Cortacero

Cristi Pulhac spune că jucătorii care pleacă de la Dinamo vor împărţi banii obţinuţi cu acţionarii din Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Dinamo, acuzaţi că sunt "mână în mână" cu Pablo Cortacero

"Jucătorii care au plecat au depus memorii şi vor scoate banii din club şi probabil că îi vor împărţi cu Cortacero. Din punctul meu de vedere, asta a fost situaţia! Probabil sunt mână în mână. 

Au adus numai jucători spanioli, pe care îi cunoşteau. Românii aduşi la echipă au fost tot prin filiera lor. Îşi vor scoate banii când le vor fi plătiţi jucătorilor. Au mâncat bine, au dormit bine, dacă mai iau şi nişte bani, a fost frumos la Dinamo! 

Cel mai bine ar fi ca Nicolae Badea să revină şi cred că, în principiu, domnul preşedinte va reveni la Dinamo, dacă se va rezolva problema de la club", a spus Pulhac, la Pro X.

Câţi bani poate obţine Pablo Cortacero dacă vinde acţiunile de la Dinamo

Un alt fost jucător de la Dinamo, Florentin Petre, spune că Pablo Cortacero are ofertă să vândă acţiunile. Şi Petre crede în complotul pus la cale de acţionari şi jucătorii aduşi de ei în "Ştefan cel Mare".

Reclamă

"Cred ca de-asta nici nu pleacă. Nu vrea să cedeze acţiunile chiar dacă are o ofertă pe masă să predea echipa şi să-şi ia nişte bani în plus. Ştiu foarte bine, 100%, că are ofertă de a preda acţiunile. 

Am vorbit cu cineva şi mi-a spus că există ofertă pentru Cortacero. I se dau banii pe care i-a investit plus diferenţa până la un milion, un milion şi un pic, dar nu vrea. Omul care vine imediat bagă până la 3,5 milioane de euro la Dinamo ca să stabilizeze clubul, dar Cortacero nu vrea", a spus şi Florentin Petre pentru aceeaşi sursă.

Dinamo a reluat campionatul cu o victorie, 2-0 cu Hermannstadt, şi e la două puncte de play-off. Jucătorii i-au cerut public lui Cortacero să vândă acţiunile, dar spaniolul a anunţat că vrea să rămână cel puţin 3 ani în "Ştefan cel Mare".

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamo este pe locul opt în campionat
  • "Câinii", la două puncte de play-off

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și