Închide meniul

„Sunt șocat!” Fatih Terim și-a băgat jucătorii în ședință la Galatasaray! Ce s-a întâmplat în vestiarul echipei lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 noiembrie 2021, 11:42

„Sunt șocat! Fatih Terim și-a băgat jucătorii în ședință la Galatasaray! Ce s-a întâmplat în vestiarul echipei lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Fatih Terim, ședință la Galatasray

Twitter

Galatasaray a scos doar o remiză în ultimul meci din grupele Europa League, scor 1-1, pe teren propriu, cu rușii de la Lokomotiv Moscova. În ciuda rezultatului, Fatih Terim s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fatih Terim și-a băgat jucătorii în ședință la Galatasaray

„Capul sus! Și eu sunt șocat de rezultat, dar cel puțin nu am pierdut. Încă suntem lideri în grupă. Lupta și jocul pe care l-ați propus sunt promițătoare pentru viitor. Doar trebuie să arătați această ambiție și dorință și în alte meciuri.

Vom ieși din această grupă. Va trebui să profităm mai mult de ocaziile pe care ni le facem și să marcăm mai mult pentru a căpăta moral”, a spus Fatih Terim, potrivit fotomac.tr

Marseille, Lazio și Lokomotiv Moscova sunt adversarele celor de la Galatasaray în grupa E din Europa League. Echipa românilor Cicâldău și Moruțan e lider după 4 meciuri, cu 8 puncte.

Pentru Galata, situția nu este la fel de bună și în campionat. Formatia Cim Bom este abia pe locul 6, la 7 puncte în urma liderului Trabzonspor.

Reclamă

Fatih Terim: „Olimpiu Moruțan e puțin introvertit!”

Olimpiu Moruțan a marcat pentru Galatasaray în ultimul meci din Turcia, scor 2-0 cu Gaziantep. La finalul partidei, a dezvăluit că românul nu vorbește prea mult în vestiarul formației Cim Bom.

Olimpiu Morutan este cel mai mic dintre toți jucătorii, este puțin introvertit. Dacă nu vom mai pierde meciuri, vom deveni și mai buni. Punctele pierdute au un efect mare asupra tinerilor jucători. Și Morutan se va dezvolta în continuare”, a spus Fatih Terim, potrivit fanatik.tr.

A fost al treilea gol din acest sezon pentru Olimpiu Moruțan în campionatul Turciei. Românul are în cont și un assist, fiind unul dintre cei mai eficienți jucători al lui Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Fatih Terim și-a băgat jucătorii în ședință la Galatasaray
  • Ce s-a întâmplat în vestiarul echipei lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOtelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și