Închide meniul

Super-fotbaliştii care pot ajunge gratis la FCSB! Sunt doriţi insistent de Gigi Becali. Întăriri masive din iarnă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 noiembrie 2021, 15:51

Super-fotbaliştii care pot ajunge gratis la FCSB! Sunt doriţi insistent de Gigi Becali. Întăriri masive din iarnă

Edi Iordănescu ar putea primi întăriri

Profimedia

  • Super-fotbaliştii care pot ajunge gratis la FCSB
  • Sunt doriţi insistent de Gigi Becali

Gigi Becali şi i-a mai dorit, în trecut, la FCSB, pe Ronaldo Deaconu şi Yuri de la Gaz Metan Mediaş. De fiecare dată, transferurile nu s-au parafat, dar acum ar putea să devină realitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Super-fotbaliştii care pot ajunge gratis la FCSB

Formaţia antrenată de Ilie Poenaru, Gaz Metan Mediaş, are grave probleme financiare. Chiar dacă se află pe locul 11 în Liga 1, Mediaşul ar putea să intre din nou în insolvenţă. Sunt 4 luni de când jucătorii nu au mai văzut niciun salariu, iar răbdarea acestora este pe final, anunţă prosport.ro.

Jucătorii au primit promisiuni până acum, dar acestea nu au fost onorate, iar restanţele s-au adunat. Sunt jucători care vor să-și depună memorii pentru a deveni liberi, mai ales că se apropie perioada de transferuri, iar unii dintre ei au oferte. Printre aceştia sunt şi Ronaldo Deaconu şi fundaşul brazilian Yuri. Pentru minim 3 luni de întârziere, jucătorii ar trebui declaraţi liberi de contract, lucru de care ar putea profita Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:

Gaz Metan ar putea să reintre în insolvenţă

Acestea nu sunt singurele probleme pe care le are Gaz Metan Mediaş. Mai există şi un proces la Curte de Apel, în care se cere ca Gaz Metan Mediaș să reintre în insolvență. Acolo se contestă decizia de ieșire din insolvență care datează din iulie 2020. ANAF este cea care contestă această decizie a Tribunalului.

ANAF spune că și-a recuperat datoriile stipulate la masa credală, la data intrării societății în insolvență, dar că pe durata procedurii de insolvență clubul a acumulat alte datorii ce nu au fost încă achitate. La ultima înfățișare de la Curtea de Apel, pe 2 noiembrie, s-a decis amânarea până pe 7 decembrie. Atunci, Gaz Metan ar putea intra din nou în insolvență, iar jucătorii vor rămâne cu salariile neachitate, mai spune sursa citată.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF