Închide meniul

Surpriză totală pe Arena Naţională! Edi Iordănescu a făcut anunţul în urmă cu puţin timp: „Decizia a fost a mea”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 septembrie 2021, 22:01

Reclamă
Surpriză totală pe Arena Naţională! Edi Iordănescu a făcut anunţul în urmă cu puţin timp: „Decizia a fost a mea

Alex Bourceanu a înțeles gestul făcut de Edi Iordănescu

SportPictures / Sport Pictures via Hepta

Edi Iordănescu a surprins în această seară, pe Arena Naţională, chiar de la începutul partidei. Antrenorul celor de la FCSB a luat o decizie curajoasă chiar înaintea partidei cu Academica Clinceni. L-a lăsat pe banca de rezerve pe Constantin Budescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a făcut anunţul

Edi Iordănescu nu a dorit să-l forţeze pe Budescu, după cele 120 de minute jucate la Hunedoara, la mijlocul săptămânii. „Ne dorim să fie unul care să ne aducă trei puncte. Întâlnim o echipă sub potenţial. E o echipă cu mijloace, e un antrenor nou (n.r. – Ionuţ Chirilă), care aduce un suflu nou. Suntem 20 în lot, cu mulţi accidentaţi.

Avem un staff medical bun, care lucrează să recupereze jucătorii. Decizia e a mea de a-l ţine pe Budescu pe bancă. A jucat 120 de minute şi consumul e foarte mare. În viitor, îl veţi vedea foarte des în jocurile noastre”, a spus antrenorul celor de la FCSB, conform telekomsport.ro.

Cum a ajuns Budescu rezervă

Nemulţumit de cum au decurs lucrurile în victoria din Cupa României cu Hunedoara, în 120 de minute, Edi Iordănescu a dezvăluit ce plan a avut, de fapt, în privinţa lui Budescu. „Peste 14.000 de metri alergaţi, aproape 15.000. Nu am planificat asta pentru el, avem în cap cu totul altceva.

Să îi dau 60-70 de minute, după care era unul dintre cei vizaţi pentru schimbare, tocmai pentru a-l menaja şi a-l avea în grafic şi pentru acest joc. Fie de la început, fie pe parcurs, dar voiam să îmi las această decizie de a o lua chiar în preajma jocului. În funcţie şi de feedbackul pe care îl aveam şi de la el”, a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă, în urma calificării în optimile Cupei României.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:26 28 iul.

Eduard Ionescu, victorie uriaşă la Jocurile Olimpice. A revenit de la 0-3 la seturi şi a salvat şase mingi de meci

0:46 28 iul.

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

0:33 28 iul.

Cu cine luptă David Popovici pentru aur la proba de 100 m liber, la Jocurile Olimpice. Timpii lui Pan Zhanle, la 4×100 m

0:20 28 iul.

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi: „E ceva special!” / „Mă simt foarte bine”

23:50

Sepsi – Dinamo 1-1! Neagu, gol la 2 minute după ce a intrat pe teren. „Câinii” rămân fără victorie la Sfântu Gheorghe din 2019

23:23

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 6 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!
Citește și