Închide meniul

Toate detaliile contractului lui Laurenţiu Reghecampf cu Universitatea Craiova. Bonus uriaş pentru grupele Champions League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 august 2021, 11:16

Toate detaliile contractului lui Laurenţiu Reghecampf cu Universitatea Craiova. Bonus uriaş pentru grupele Champions League

Toate detaliile contractului lui Laurenţiu Reghecampf cu Universitatea Craiova

Telekomport

Conform gsp.ro, el va avea prime speciale în funcţie de locul pe care va termina. Dacă va lua titlul, el va încasa 400 de euro pentru fiecare punct. Dacă se va clasa pe doi, va primi 300 de euro pentru punct, iar locul 3 îi aduce 200 de euro pe punct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când vine vorba de performanţele din Europa, Reghecampf are bonus 150.000 de euro pentru calificarea în Conference League, 300.000 pentru accederea în grupele Europa League şi 500.000 pentru o prezenţă istorică în grupele Champions League.

Laurenţiu Reghecampf a reacţionat surprinzător după ce s-au aruncat cu sticle în el

Laurenţiu Reghecampf a reacţionat surprinzător la finalul derby-ului Rapid – Universitatea Craiova, scor 1-2, din etapa a 7-a a Ligii 1.

Antrenorul oltenilor a ţinut să asigure că nu l-au deranjat incidentele care au apărut după fluierul final, când atât el, cât şi jucătorii săi, au avut nevoie de escorta jandarmilor pentru a ajunge la vestiare.

Ajutaţi de forţele de ordine, alb-albaştrii au părăsit terenul printr-o altă zonă decât în mod normal, după ce fanii Rapidului au aruncat cu tot ce au găsit la îndemână. A fost o „ploaie” cu sticle, dar Reghecampf a ţinut să îi felicite pe ultraşii adverşi pentru atmosfera creată.

Reclamă

„Nu sunt supărat, chiar dacă au fost incidente după meci, e normal, îi cunoaştem, ştim ce se întâmplă. Îmi place şi mă bucur la fiecare meci pe care îl joacă Rapid şi văd asemenea oameni venind la stadion„, a declarat Laurenţiu Reghecampf după Rapid – Universitatea Craiova 1-2.

„La ce se întâmplă în tribune şi la cum sunt susţinuţi aceşti jucători şi această echipă, e păcat să nu ai mai multe meciuri în această atmosferă„, a transmis soţul Anamariei Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Laurenţiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova un contract pe doi ani
  • El primeşte lunar 15.000 de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și