Închide meniul

Toni Petrea își încheie mandatul la FCSB. Ce a spus când a aflat că va fi înlocuit cu Marius Șumudică: „Este dreptul dânsului!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2021, 0:21

Toni Petrea își încheie mandatul la FCSB. Ce a spus când a aflat că va fi înlocuit cu Marius Șumudică: „Este dreptul dânsului!

Hepta

Toni Petrea, reacţii după FCSB - Universitatea Craiova 0-1

  • Toni Petrea va pleca de la FCSB
  • Gigi Becali s-a înțeles cu Marius Șumudică

Gigi Becali a luat decizia de a negocia cu Șumudică după ce Toni Petrea l-a anunțat că va pleca la finalul sezonului. Cei doi au bătut deja palma, a confirmat patronul lui FCSB în exclusivitate pentru AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea își încheie mandatul la FCSB. Vine Șumudică! „Gigi Becali decide soarta acestei echipe”

Nu mă interesează așa ceva. Patronul poate să aleagă ce antrenor dorește, este dreptul dânsului. A fost o experiență interesantă și utilă, din toate punctele de vedere. Nu știu la ce vă referiți, eu cred că echipa a arătat foarte bine. Am dominat mare parte din acest sezon, am avut cel mai bun atac.

A fost poate unul dintre cele mai bune sezoane din cariera unor jucători, Tănase a fost cel mai bun marcator. S-a înregistrat și cel mai mare transfer din istoria Ligii 1. Dânsul e patron, dânsul decide soarta acestei echipe. Poate peste o săptămână anunță că nu mai ține această echipe„, a declarat Toni Petrea după FCSB – Universitatea Craiova 0-1.

Reclamă

Derby-ul CFR Cluj – FCSB va fi ultimul pentru Toni Petrea pe banca echipei lui Gigi Becali. Acesta și-a menajat titularii cu Universitatea Craiova și va face la fel și în Gruia.

Gândiți-vă că au avut un program foarte încărcat, cu jocuri foarte multe. Urmează acțiunile echipelor naționale, aveau nevoie de o perioadă de liniște. La fel va fi și cu CFR, nu putem să îi readucem din vacanță pe jucători„, a mai spus antrenorul roș-albaștrilor.

Reclamă

CFR Cluj – FCSB, derby-ul din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, va fi pe 25 mai în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Toni Petrea nu a mai vrut să rămână la FCSB

Ieri m-a sunat Meme și mi-a spus că Toni Petrea nu vrea să mai continue. Astăzi am vorbit cu Meme și i-am spus că nu are rost, are familie… A zis că nu vrea. Cu forța nu pot să-l țin pe Toni Petrea”, a spus patronul FCSB la Digi Sport.

AS.ro a anunțat în exclusivitate că Marius Şumudică va semna un contract valabil pe 3 ani. Vine după ce Toni Petrea își încheie mandatul la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”