Închide meniul

Toni Petrea visează la titlu, chiar dacă FCSB e la 11 puncte în spatele celor de la CFR Cluj: „Trebuie să ne trezim!” Anunț despre Keșeru și Edjouma

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2022, 14:24 / Actualizat: 3 martie 2022, 14:30

Toni Petrea visează la titlu, chiar dacă FCSB e la 11 puncte în spatele celor de la CFR Cluj: „Trebuie să ne trezim! Anunț despre Keșeru și Edjouma

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB a ajuns la 11 puncte în spatele campioanei CFR Cluj, însă Toni Petrea nu abandonează lupta la titlu. Le-a cerut jucătorilor de la FCSB să își schimbe atitudinea după înfrângerea de pe Arena Națională cu Farul, scor 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Va fi o deplasare complicată. Un meci greu, ținând cont și de starea terenului de acolo. Noi trebuie să ne revenim, pentru că am avut un joc mai puțin bun, cu un rezultatul nefavorabil etapa trecută.

Am discutat cu echipa ceea ce nu a mers și sperăm ca la jocul de mâine seară lucrurile să stea altfel. Sper că vom reuși să câștigăm. Vom avea o partidă foarte grea. Din punctul meu de vedere, doar ultimul joc m-a nemulțumit. Trebuie să ne trezim dacă vrem să mai prindem primul loc. Trebuie să schimbăm atitudinea și să tratăm meciul ca atare„, a spus Toni Petrea înaintea partidei cu FC Argeş.

Toni Petrea, anunț despre Keșeru și Edjouma

Claudiu Keșeru și Malcom Edjouma au criticați dur de Gigi Becali după partida cu Farul. Francezul a fost pus la zid de patron după prestația slabă. Toni Petrea a evitat să dea vina pe un singur jucător și nu a exclus posibilitatea ca cei doi să fie în lot pentru partida cu FC Argeș.

„Nu pot să spun că un singur jucător e vinovat pentru înfrângere. Atât în privința lui (n.r. Edjouma), cât și în cea a lui Keșeru. Veți vedea mâine dacă vor fi în lot„, a mai spus Petrea.

Reclamă

Gigi Becali, atac furibund la Edjouma

Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Malcom Edjouma, după numai trei meciuri disputate de fostul jucător al Botoșaniului pentru FCSB. Fotbalistul cotat la 500.000 de euro a greșit la al doilea gol al echipei lui Gică Hagi, marcat de Virgil Ghiță.

”Edjouma, din cauza lui am pierdut și meciul ăsta. Nu era nicăieri. Acum a pasat numai în spate. Nici nu era, se încurca în minge. Mi-a spus Petrea că e foarte obosit”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro

Gigi Becali l-a criticat pe Malcom Edjouma la numai două săptămâni după ce susținea că jucătorul pentru care a plătit 330.000 de euro va aduce titlul în Berceni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și