Închide meniul

Prima reacție a lui Gigi Becali după debutul lui Malcom Edjouma la FCSB! ”Încă nu l-ați văzut la adevărata valoare”

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2022, 12:54

Reclamă
Prima reacție a lui Gigi Becali după debutul lui Malcom Edjouma la FCSB! ”Încă nu l-ați văzut la adevărata valoare”

Prima reacție a lui Gigi Becali după debutul lui Malcom Edjouma la FCSB

Hepta

”De Edjouma sunt mulțumit, normal. Mi-a plăcut cum a jucat. Dar încă nu l-ați văzut la adevărata valoare. Să îl vedeți meciurile următoare după ce se mai acomodează”, a spus Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În duelul cu Chindia, Edjouma a avut o evoluție bună, pentru un prim meci disputat pentru noua sa echipă. Evident, Gigi Becali așteaptă mult mai multe de la el.

E bătaie mare pe Malcom Edjouma, jucătorul de titlu al lui Gigi Becali

Transferul la FCSB l-a adus pe Malcom Edjouma și în interesul echipelor naționale care s-ar putea baza pe serviciile jucătorului cotat de transfermarkt.de la 500.000 de euro.

Astfel, conform digisport.ro, există o luptă între două echipe naționale pentru mijlocașul pe care Gigi Becali a plătit 330.000 de euro. Maroc și Camerun sunt selecționatele care îl vor pe jucătorul care are și naționalitate franceză. O evoluție pentru campioana mondială nu poate fi însă luată în calcul.

Astfel, în ultimele zile, reprezentanții celor două țări au început să facă demersurile necesare pentru a-l înregimenta pe Malcom Edjouma, cel despre care Gigi Becali susține că va schimba fața celor de la FCSB.

Reclamă

Malcom Edjouma, primul interviu după transferul la FCSB

Gigi Becali a plătit 330.000 de euro pentru francezul de 25 de ani, care a și oferit primele declarațiile pentru noul club, înainte de debutul din meciul cu Chindia.

„A fost foarte bine, eram foarte nerăbdător să îmi întâlnesc noii colegi, staff-ul și sunt foarte fericit. Am fost primit foarte bine, nu am nimic de reproșat. Sunt nerăbdător să îi cunosc mai bine și să mă obișnuiesc cu ei.

(Reporter: Ai început fotbalul la juniorii lui PSG, ești fericit să îmbraci din nou tricoul roș-albastru?) Sunt fericit, bineînțeles. Sunt culorile pe care le am în inimă și voi da totul pentru a onora acest tricou„, a declarat Malcom Edjouma pentru FCSB TV.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și