Închide meniul

Tragerea la sorţi Cupa României. Dinamo – FCSB, şocul din semifinale. Sepsi – Poli Iaşi, a doua semifinală

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 8:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Tragerea la sorţi Cupa României. Dinamo – FCSB, şocul din semifinale. Sepsi – Poli Iaşi, a doua semifinală

frf.ro

Tragerea la sorţi în Cupa României

În această fază a competiţiei nu există cap de serie. Astfel, putem avea şi un derby FCSB- Dinamo. Cele două manșe ale semifinalelor Cupei României vor avea loc pe 24 iunie, respectiv 8 iulie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele 4 echipe vor putea să facă 5 schimbări în timpul partidelor, iar pe foaia de joc vor putea fi înscrişi şi 20 de fotbalişti. Condiţia este ca 6 dintre ei să fie formaţi la nivel naţional. 

UPDATE 11.05: Sepsi – Poli Iaşi este prima semifinală. Dinamo şi FCSB se vor întâlni în a doua semifinală. Cele două manșe ale semifinalelor Cupei României vor avea loc pe 24 iunie, respectiv 8 iulie. 

UPDATE 11.00: A început tragerea la sorţi. 

"Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, “Organizarea şi programarea Cupei României”. La jocurile disputate în manşă dublă, dacă după disputarea celor două jocuri egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, se vor aplica prevederile art.30.9 din ROAF.

Reclamă

În conformitate cu decizia Comitetului Executiv din 27 mai 2020, până la finalul sezonului 2019-2020, echipele participante în Cupa României vor putea efectua 5 înlocuiri pe toată durata desfășurării jocului. Pentru a nu fi afectată cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate în cel mult trei momente de întrerupere a partidei. În plus, cluburile participante în competiție pot înscrie în raportul arbitrului un număr maxim de 20 de jucători, cu obligația ca 8 dintre aceștia să fie jucători formați la nivel național", se arată în comunicatul de pe site-ul frf.ro

Cupa României a fost câştigată anul trecut de Viitorul

Cupa României a fost câştigată anul trecut de Viitorul. Echipa lui Hagi nu a mai avut un parcurs lung şi în acest sezon. Deţinătoarea trofeului a fost eliminată în 16-imile competiţiei de Sănătatea Cluj. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și