Închide meniul

Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray, la un pas de realizare! Turcii pun pe masă milioane de euro. Cât cere Gigi Becali + Anunţul făcut de impresarul mijlocaşului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iulie 2021, 17:13

Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray, la un pas de realizare! Turcii pun pe masă milioane de euro. Cât cere Gigi Becali + Anunţul făcut de impresarul mijlocaşului

Olimpiu Moruţan poate da lovitura vieţii

Hepta

Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray, la un pas de realizare

S-a făcut primul pas pentru realizarea transferului lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Turcii de la Fanatik scriu că gruparea „Cim Bom Bom” a făcut o ofertă de 8 milioane de euro. Fatih Terim, tehnicianul echipei, îl vrea pe jucătorul FCSB alături de Alexandru Cicâldău, care este „considerat mai mult ca un optar”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru „perla” sa, Gigi Becali cere 10 milioane de euro. „Nu am primit ofertă oficială de la Galatasaray pentru Moruțan. Dacă dau 10 milioane, îl dau. El oricum costa 20 de milioane, dar a făcut meciuri mai proaste și i-am scăzut prețul”, a declarat patronul FCSB la Digi Sport.

Despre transferul lui Moruţan în Turcia a vorbit şi Florin Vulturar, impresarul jucătorului. Acesta a anunţat că o decizie finală se va lua în următoarele zile.

„Important pentru el că și-a revenit, a făcut un meci foarte bun, acum rămâne să joace din ce în ce mai bine și să își crească nivelul. Da, într-adevăr, sunt ceva discuții. Vom vedea zilele următoare dacă se concretizează sau nu. E un club imens, ar fi un pas mare în cariera lui. Nu e o mare diferență, s-ar putea concretiza. Vedem ce va fi”, a declarat Florin Vulturar.

Ce spune Olimpiu Moruţan despre transferul la Galatasaray

Mijlocaşul a deschis scorul în minutul 7 în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova 4-1, iar golul este unul de pus în ramă. Cu gândul la Galatasaray, Moruţan a trimis o torpilă de la 30 de metri la care Mirko Pigliacelli nu a avut replică.

Reclamă

Imediat după fluierul final, fotbalistul roş-albaştrilor a oferit un interviu cu zâmbetul pe buze. Acesta a vorbit despre criticile lui Gigi Becali, dar şi despre posibilul transfer în Turcia.

„Un gol foarte frumos. Ştiu ce pot, ştiu ce fan la antrenament. Am început mai prost, dar mă bucur că m-am motivat şi am făcut un meci bun. Dacă nu venea golul, eu ştiam ce trebuie să fac. Domnul Gigi ştie mai bine pe cine să bage.

Criticile m-au încurajat. M-aş bucura foarte tare (n.r să plec la Galatasaray). Am jucat primele meciuri mai slab ca să mă lase nenea Gigi mai ieftin. Avem un moral bun. Vedem ce o să fie pe viitor”, a declarat Olimpiu Moruţan.

Reclamă 4 / 0/3

Internaţionalul român îşi doreşte să se transfere la Galatasaray, echipă care şi-a manifestat interesul pentru acesta. Singurul impediment în realizarea mutării este preţul cerut de Gigi Becali. Patronul FCSB vrea 15 milioane de euro, a anunţat Florin Vulturar, agentul lui Moruţan.

Recomandări
  • Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray, la un pas de realizare
  • Turcii pun pe masă milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și