Închide meniul

Tudorel Stoica râde de jucătorii de la FCSB: „Săracii, ei spun că joacă la Steaua! De aia nu câștigă campionatul”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 martie 2023, 13:50

Tudorel Stoica râde de jucătorii de la FCSB: „Săracii, ei spun că joacă la Steaua! De aia nu câștigă campionatul

Tudorel Stoica, fericit după ce FCSB - Dinamo nu se mai joacă în Ghencea

Tudorel Stoica a câștigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986 / Hepta

Tudorel Stoica râde de jucătorii de la FCSB. Fostul mare mijlocaș al Stelei a lansat o ironie uriașă la adresa clubului patronat de Gigi Becali. Stoica a fost unul dintre eroii roș-albaștri care au câștigat Cupa Campionilor Europeni din 1986 și este convins de un lucru: că FCSB nu e Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudorel Stoica i-a compătimit, în glumă, pe jucătorii lui Mihai Pintilii. Fostul mijlocaș, de 7 ori campion al României cu Steaua, a vorbit despre scandalul dintre echipa Armatei și FCSB, pentru identitate.

Tudorel Stoica râde de jucătorii de la FCSB: „Săracii, ei spun că joacă la Steaua!”

Stoica este de părere că echipa lui Becali n-a mai câștigat titlul din 2015 tocmai din cauză că se consideră continuitoarea Stelei.

„E scris că Steaua, echipa din Liga 2, are culorile și stema!”, a precizat Tudorel Stoica, fan declarat al formației lui Daniel Oprița, potrivit fanatik.ro.

În plus, fostul campion din Ghencea este de părere că FCSB se bucură de susținere din partea MApN, pentru ca CSA Steaua să nu primească drept de promovare în Liga 1.

Reclamă

„Nu știu ce se întâmplă. Din punctul meu de vedere, echipa FCSB este avantajată de cineva din Minister ca Steaua, echipa mea de suflet și a suporterilor, care a reușit cea mai mare performanță și care are palmaresul, deocamdată, și se numește Steaua, să nu promoveze în Liga 1.

Dacă ar promova, și-ar da seama cei de la UEFA și FIFA cine este adevărata Steaua. Văd că și pe jucătorii de la FCSB… săracii de ei, cred că de aia nici nu câștigă campionatul, că ei nici nu știu, ei spun că joacă la Steaua. N-au cum să joace la Steaua.

Tudorel Stoica, mesaj ferm: „E scris că Steaua are culorile și stema!”

Pe mine n-are cine să mă contrazică, decât faptele și ceea ce e scris. E scris că Steaua, echipa din Liga 2, are culorile și stema. FCSB, într-adevăr, e o echipă de Liga 1, dar nu are cum să fie și nu va fi niciodată FCSB-ul câștigătoarea Cupei Campionilor”, a spus Tudorel Stoica, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

Tudorel Stoica a jucat la Steaua peste 350 de meciuri, în perioada 1975-1989. El s-a întors în Ghencea pentru o ultimă experiență în sezonul 1990-1991, înainte să agațe ghetele în cui.

Stoica a câștigat 14 trofee alături de Steaua: 7 titluri, 5 Cupe ale României, Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei.

Marius Lăcătuș îi arată cu degetul pe conducătorii de la CSA Steaua

Marius Lăcătuș s-a declarat revoltat de faptul că șefii de la CSA Steaua nu apar mai mult în spațiul public, pentru a da explicații despre ceea ce se întâmplă la clubul bucureștean.

„Eu sunt legat sufletește de club. Îți dai seama că, dacă cu mine au început drumul ăsta, din Liga 4, nu pot să mă dezic de echipa asta niciodată și de club. Și normal că sunt alături de ei.

Cineva poate nu s-a implicat sută la sută în proiectul ăsta și nu a luat deciziile cele mai bune. Și trebuie să o facă, pentru că sunt unii care de aia sunt puși acolo. Pe mine mă deranjează că nu prea sunt prezenți. Nici la TV, nici prin presă.

Eu cred că ar trebui să fie mult mai mult prezenți și să dea mai multe explicații, să spună ce gânduri au. E o situație ciudată, pentru că eu mă pun și în pielea jucătorilor și a antrenorilor. Pleci la drum și, practic, n-ai niciun obiectiv. Poate evitarea retrogradării. Ei sunt acum pe primul loc, nu? Stai pe primul loc și știi că nu poți promova?

Eu nu cred că se va face nimic. Eu le-am spus chiar de când erau în Liga 4, când am vorbit cu comandantul și cu toți cei din conducere care erau implicați, că trebuie să găsim soluții, să găsim oameni care sunt dispuși să investească, să vină lângă club. Și ei au dreptatea lor: «nu mai vrem să se întâmple ce s-a întâmplat în trecut». Adică ei ar dori o asociere, așa se vorbea”, a spus Marius Lăcătuș, recent, pentru digisport.ro.

Reclamă

CSA Steaua este lider în Liga a 2-a, cu o etapă rămasă din sezonul regular. Totuși, „militarii” încă nu au obținut drept de promovare în Liga 1.

Recomandări
  • Tudorel Stoica râde de jucătorii de la FCSB
  • „Săracii, ei spun că joacă la Steaua! De aia nu câștigă campionatul”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și