Închide meniul

Turcii i-au sărit în cap lui Marius Șumudică. Un fost antrenor antrenor de la Malatyaspor a răbufnit. „A distrus tot!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 februarie 2022, 16:23

Turcii i-au sărit în cap lui Marius Șumudică. Un fost antrenor antrenor de la Malatyaspor a răbufnit. „A distrus tot!

Marius Șumudică a câștigat doar două meciuri la Yeni Malatyaspor în campionat

Futbol Arena

Marius Șumudică a fost demis de la Yeni Malatyaspor la începutul lunii februarie. „Șumi” fusese instalat în funcție în octombrie 2021, în locul lui Irfan Buz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, atacat pe antrenorul pe care l-a înlocuit la Yeni Malatyaspor

Irfan Buz nu e deloc mulțumit de bilanțul lui Șumudică pe banca lui Malatyaspor.

„Șumudică a preluat echipa și după ce a câstigat două jocuri a spus ‘Am o echipă grozavă’. Când rezultatele au început să se înrăutățească a distrus totul”, a spus Irfan Buz, potrivit Fanatik.tr.

Yeni Malatyaspor trece prin mari probleme financiare, dar şi sportive. Foştii jucători ai lui Marius Şumudică sunt neplătiţi de patru luni şi şi-au depus memorii ca să devină jucători liberi.

Șumudică a lăsat-o pe Yeni Malatyaspor pe ultimul loc în Turcia. Ultima victorie obținută de „Șumi” în Turcia a fost la sfârșitul lunii octombrie.

Reclamă

Marius Șumudică, în scandal cu Rapid

Șumudică încă nu și-a găsii echipă după ce a plecat de la Malatyaspor. Au existat zvonuri care au spus că „Șumi” ar putea ajunge la Rapid, dar acesta a intrat în conflict cu oficialii clubului giuleștean.

Marius Șumudică s-a enervat după ce în spațiul public a apărut informația că Victor Angelescu și Daniel Niculae au negociat cu Adrian Mutu preluarea postului de antrenor al Rapidului. „Șumi” ar fi vrut ca el să fie primul om care negociază cu Rapid.

“Mă doare că se discută cu Mutu înainte de Șumudică. Știu ce am făcut la Rapid. Nu mă pot compara cu Mutu la ce înseamnă cariera de fotbalist, dar în cariera de antrenorat vorbim despre altceva. Nu îi contest valoarea și nu vreau să mă înțeleagă greșit. Din contră, îi doresc să ajungă la un nivel înalt. Poate o să aibă rezultate mai bune decât mine. Eu până acum am antrenat peste 50 de meciuri în campionatul Turciei, printre alte experiențe.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică: „Probabil n-au încredere în mine!”

Nu merit lucrul ăsta. Nu mă autopropun la Rapid, nu am niciun fel de problemă. Fiecare club are strategia lui. Poate ei cred că, în anul centenarului (n.r. – în 2023, Rapid va împlini 100 de ani), cu Adrian Mutu vor reuși să facă ceva, în detrimentul lui Mircea Lucescu sau Mircea Rednic, cu care ar fi meritat să discute prima oară.

Probabil n-au încredere în mine, dacă nu mi-au spus nimic până acum. Puteau să spună ‘Băi Șumi, uite noi avem 2 lei pentru tine, accepți să vii la Rapid?’. Iar eu răspundeam ‘Băi, domnule Angelescu, nu accept. Eu Vreau 5 lei. Poți să îmi dai, bine. Nu poți, iarăși bine!’. Dar așa, poate vine cineva care nu merită. În momentul ăsta e ca și când Steaua ar discuta cu Șumudică înaintea lui Lăcătuș.”, a spus Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Citește și:
Recomandări
  • Turcii i-au sărit în cap lui Marius Șumudică
  • Un fost antrenor antrenor de la Malatyaspor a răbufnit

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și