Închide meniul

„U” Cluj – Dinamo 2-0 | Dusan Uhrin, cu capul în pământ: „Dificil! Nu am fost agresivi!” + Cosmin Matei: „Trebuie să nu distrugem echipa!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 mai 2022, 23:07

U” Cluj – Dinamo 2-0 | Dusan Uhrin, cu capul în pământ: „Dificil! Nu am fost agresivi! + Cosmin Matei: „Trebuie să nu distrugem echipa!

Dusan Uhrin a fost făcut praf de Mirko Ivanovski

Dusan Uhrin, în timpul unui meci pentru Dinamo / ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO

Dusan Uhrin este cu capul în pământ după „U” Cluj – Dinamo 2-0. „Câinii” au fost umiliţi pe Cluj Arena şi sunt la 90 de minute de Liga 2. Antrenorul speră ca jucătorii să fie motivaţi şi să dea totul pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de Remacle şi Boiciuc. După al doilea gol, fanii dinamovişti au răbufnit şi au vrut să intre pe teren.

Dusan Uhrin, cu capul în pământ după „U” Cluj – Dinamo 2-0

„Nu am fost agresivi încă de la început. Nu este un rezultat prea bun. Am început să jucăm mai bine în repriza a doua. Mai avem 90 de minute să întoarcem rezultatul şi sper să dăm totul la retur. A fost mai greu. Mai avem un meci acasă. Aţi văzut cât de dificil a fost. Cluj a jucat bine”, a declarat Dusan Uhrin.

Cosmin Matei a transmis un mesaj categoric înaintea returului din Ştefan cel Mare.

„A fost cel mai important meci al sezonului. Trebuie să reglăm puţin în ultimul meci. Nu se pune problema de miza meciului sau de motivare. A fost un meci în deplasare, ne pare rău că am pierdut. O să dăm totul ca să păstrăm echipa în Liga 1. Prima mea ocazie nu a vrut să intre.

Reclamă

Era senzaţional să revenim cu un gol de la vestiare. Trebuie să nu distrugem această echipă. Suntem pe un drum negru. Fiecare trebuie să dea tot ce are mai bun. Nu a fost seara noastră. Trebuie să avem speranţă şi să credem. Ştiu că le este greu fanilor, dar şi nouă ne este greu. Încercăm să ieşim din această situaţie. Avem nevoie de ei mai mult ca oricând”, a spus şi Cosmin Matei.

Ultraşii dinamovişti au răbufnit şi au vrut să intre pe teren după eşecul cu Universitatea Cluj

Scandal la U Cluj – Dinamo 2-0! Ultraşii dinamovişti au răbufnit după ce Universitatea Cluj a marcat al doilea gol prin Boiciuc. Aceştia au pornit jihadul şi s-au bătut cu jandarmii.

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de Remacle şi Boiciuc. După al doilea gol, fanii dinamovişti au răbufnit şi au vrut să intre pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 83, Universitatea Cluj a marcat al doilea gol prin Boiciuc, iar fanii dindamovişti şi-au ieşit din minţi. Unii dintre aceştia au vrut să intre pe teren. Jandarmii au intervenit şi au trebuit să apeleze la gaze lacrimogene. Galeria celor de la Dinamo i-au ameninţat şi pe jucători, cărora le-au transmis că le rup picioarele.

Până la incidentele din minutul 83, fanii celor două echipe au creat o atmosferă fantastică. Fanii de la U Cluj şi Dinamo au făcut spectacol înaintea barajului pentru menţinerea în Liga 1! Cele două galerii sunt înfrăţite şi au creat o atmosferă de vis.

Fanii au afişat mai multe bannere în tribune. „Credem în izbândă până la final, deşi prestaţia voastră e de carnaval!„, a fost unul dintre bannere. Şi dinamoviştii au făcut show în tribune.

PCH, primă de 40.000 de euro pentru Dinamo – „U” Cluj

Jucătorii lui Dinamo vor fi recompensați cu o primă de 40.000 de euro, dacă câștigă barajul de retrogradare/promovare cu „U” Cluj. Banii au fost strânși de suporterii din PCH (Peluza Cătălin Hîldan).

„Un dinamovist cu inimă mare, care nu concepe ca Dinamo să nu continue în Liga 1, a venit cu propunerea ca băieții lui Dusan Uhrin să primească o primă pentru un rezultat pozitiv în barajul pentru Liga 1. Nu doar propunerea, nu doar vorbe, ci și banii. 25.000€. In câteva ore, alți dinamoviști au fost de acord să contribuie cu câte 5.000€ fiecare.

S-a ajuns la 40.000€. Suntem convinși că jucătorii nu vor juca cu gândul la primă, ci o vor face cu gândul la cariera lor și la istoria lui Dinamo. Le mulțumim tuturor celor care sunt cu toată inima pentru Dinamo în aceste zile! Și noi putem contribui. Prin prezența noastră pe stadion și prin câteva bilete virtuale, în cazul în care nu ajungem la meciuri”, a anunțat PCH, pe Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și