Închide meniul
UPDATE

U Cluj – Unirea Slobozia 1-2 | Haos total după golul primit de ardeleni în minutul 90+5. Bătaie generală pe culoarul care duce spre vestiare!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2022, 18:12 / Actualizat: 30 aprilie 2022, 20:35

U Cluj – Unirea Slobozia 1-2 | Haos total după golul primit de ardeleni în minutul 90+5. Bătaie generală pe culoarul care duce spre vestiare!

Bătaie generală după U Cluj - Unirea Slobozia 1-2

Captură stiridecluj.ro

Bătaie generală după meciul U Cluj – Unirea Slobozia, scor 1-2, din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii 2. Incidentele grave au izbucnit la finalul partidei, în culoarul care duce spre vestiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Şepcile roşii” au pierdut surprinzător, la numai patru zile după ce au triumfat în derby-ul cu Petrolul. Toma a deschis scorul în minutul 12, dar Haită a restabilit egalitatea după o oră de joc (61). Oaspeţii au dat lovitura prin Ivan, în minutul 90+5. Jucătorii lui Erik Linkar au cedat nervos.

Update: Au apărut noi imagini de după meciul pierdut de U Cluj. Jucătorii lui Lincar au fost apostrofaţi de un grup important de suporteri. „Ne pierdem locurile de muncă pentru voi„, a strigat unul dintre ultraşi la Romario Pires. Jandarmii au fost prezenţi într-un efectiv numeros.

VEZI VIDEO AICI!

Reclamă

Bătaie generală după U Cluj – Unirea Slobozia 1-2

După fluierul final au avut loc incidente grave pe culoarul care duce spre vestiare. Fotbaliştii celor două echipe s-au luat la bătaie şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a se calma spiritele.

Jucătorul U Cluj, Romario Pires, a spus ca unul dintre colegii lui a fost lovit cu pumnul in meleul care s-a produs pe tunel. Acesta a confirmat că oaspeții au fost agresivi. Antrenorul U Cluj, Erik Lincar, a precizat si el că Slobozia a fost agresivă si la meciurile trecute.

Adrian Mihalcea, antrenorul oaspeților, a spus ca si el a fost lovit. Pe tunel, jurnaliștii au fost amenințați de cei din staff -ul U Cluj„, anunţă cei de la stiridecluj.ro, care au şi filmarea incidentelor.

Reclamă 4 / 0/3

Noi ne luptăm pentru locul patru, vrem să ajungem la baraj. De ce toată povestea asta? Că ne plătește cineva… de ce? La noi nu este așa, am încurcat toate echipele.

Nu mi se pare deloc normal ce s-a întâmplat la final. Am luat pumni, eu, antrenor al echipei, am luat pumni de la jucătorii echipei adverse, în acel meleu. E un lucru grav, e un meci de fotbal. Am câștigat pe final, dar nu mi se pare normal ce s-a întâmplat la final.

La fotbal, în repriza a doua au fost mult mai buni decât noi. Ceea ce s-a întâmplat după meci e dezamăgitor. E final de play-off, au fost meciuri tensionate. Ei au un obiectiv major, iar lumea ne consideră foarte slabi pe noi. Cred că a deranjat victoria noastră de azi. Sunt îngrijorat„, a spus Adrian Mihalcea, potrivit digisport.ro.

Joi, în primul meci al etapei, Hermannstadt s-a impus în deplasare, scor 3-1, în faţa echipei Concordia Chiajna. Meciul Petrolul – CSA Steaua se va disputa duminică.

Lider în clasament este Petrolul, cu 57 de puncte, urmată de Hermannstadt – 56 şi U. Cluj – 54. Pe locul patru este CSA Steaua – 45, pe cinci Concocrdia – 40 şi pe şase Unirea Slobozia – 39.

Au fost incidente şi la U Cluj – Petrolul 3-1

U Cluj a câştigat derby-ul cu Petrolul, scor 3-1, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 2. Ardelenii şi-au dominat rivalii şi au ucat în clasament pe locul 2, cel care asigură promovarea directă.

„Şepcile roşii”, care au învins-o în această lună şi pe CSA Steaua, au avut un start de meci furibund şi au condus la scor de neprezentare încă din prima jumătate de oră. Dragoş Tescan (6, 26) şi Florin Ilie (18) au marcat golurile echipei lui Erik Lincar. Golul de onoare al „lupilor galbeni” a fost reuşit de Ibrahim Diarra, din penalty, în minutul 64.

Reclamă

Fanii Petrolului au venit în număr mare la meci şi s-a lăsat cu scandal. Oficialii Jandarmeriei au venit cu precizări după ce a fost nevoie de o intervenţie în forţă în tribune.

Pe timpul desfășurării partidei de fotbal, în pauza dintre reprize, membri ai galeriei oaspete și gazde au încercat să pătrundă pe suprafața de joc prin distrugerea unor porțiuni din gardul care separă peluza oaspete, respectiv prin escaladarea gardului care desparte tribuna 2 de suprafață de joc.

În acest context, un suporter gazdă a pătruns pe suprafața de joc, cu intenția de a provoca galeria oaspete. Acesta a fost imobilizat de către stewarzii în vederea aplicării măsurilor legale. Întrucât stewarzii nu puteau face faţă acestei situații tensionate, Jandarmeria a constituit un cordon de ordine pentru a împiedica pătrunderea celorlalți suporteri pe suprafaţa de joc şi conflictul direct între galerii, folosindu-se în acest sens substanțe iritant lacrimogene.

Precizăm că până în acest moment nu avem informaţii despre vătămarea corporală a vreunui suporter şi vă confirmăm că în rândul forţelor de ordine nu au fost jandarmi răniţi. De asemenea, sunt în derulare activităţi de identificare a tuturor celor implicaţi în aceste incidente, urmând a se dispune măsurile legale împotriva acestora„, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

14.100 de oameni au fost prezenţi pe Cluj Arena, la derby-ul din Liga 2.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și