Închide meniul

Dezvăluire uimitoare: “Gigi Becali a ținut cu Dinamo, vă spun precis! Îl știu de când era mic!”. Dinu Gheorghe l-a dat de gol pe patronul FCSB

Cosmin Cioboată Publicat: 1 martie 2022, 18:00

Dezvăluire uimitoare: “Gigi Becali a ținut cu Dinamo, vă spun precis! Îl știu de când era mic!”. Dinu Gheorghe l-a dat de gol pe patronul FCSB

Gigi Becali şi-a inaugurat hotelul de pe litoral

Hepta

  • Dinu Gheorghe l-a dat de gol pe Gigi Becali
  • „A ținut cu Dinamo când era mic, vă spun precis!”

Gigi Becali a avut o criză de nervi după meciul pierdut de FCSB cu Farul Constanța, scor 0-2, în etapa 28 din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul clubului din Berceni și-a criticat aspru jucătorii și a spus că va vinde echipa, după ultimele partide modeste făcute de “roș-albaștri”.

Dinu Gheorghe l-a dat de gol pe Gigi Becali: “A fost dinamovist, vă spun precis!”

Dinu Gheorghe a vorbit și el despre Gigi Becali, după ultimele declarații făcute de patronul FCSB-ului. Fostul oficial de la Rapid și Dinamo a dezvăluit că finanțatorul “roș-albaștrilor” a fost dinamovist când era copil și chiar a jucat la academia “câinilor”. 

Reclamă

“Îl cunosc de mic pe Gigi Becali. A fost la copii și juniori la Dinamo. Inițial a fost dinamovist. Vă spun precis. Mi se pare că a fost chiar la profesorul Timar în grupă. 

Ceea ce vreau să vă spun este că el oarecum simte fotbalul. Dar problema este că fotbalul, indiferent cât l-ai simți, se antrenează. Și observațiile lui că fiecare joacă de capul lui, că nu există combinații, că nu există o coeziune, că nu există anumite scheme pregătite, sunt adevărate. Dar asta trebuie să îi dea de gândit celui care stă de luni până sâmbătă și face antrenamentele.

Reclamă

Tu nu poți să comanzi lucrurile astea. Sau ai putea să le comanzi dacă le-ai ști cu adevărat și ai intra în teren, după aia le reproșezi echipei. Dacă nu, lasă-l în pace pe antrenor.”, a spus Dinu Gheorghe, pentru telekomsport.ro.

Gigi Becali renunță la FCSB: ”Să o ia cine vrea. Nu mă mai judec cu Talpan. Luați-o, mă, gata!”

Finanțatorul din Berceni a vorbit din nou despre despărțirea de echipă, pe care e pregătit să o dea gratis.

”Nu mă mai supăr eu. Fotbalul e o chestiune care trece, merge mai departe. Nu era o chestiune de supărare, am spus ce voi face. Trebuie să iei o hotărâre în viață. Dacă nu le iei, te lovește trenul și te bați la retrogradare ca Dinamo, Rapid și ca toate alea. Uite, și ca Gaz Metan.

Reclamă 4 / 0/3

Plus de asta, eu nu mai am mentalitatea care a fost până acum că sunt la fotbal și dau 5-10 milioane și fac eu fotbal să mă bat cu Vasile sau Mitică. Nu, eu am altă mentalitate acum. Nu mai dau niște bani ai mei la fotbaliști ca să joace ei fotbal. Ce, sunt idiot? Dau banii mei la fotbalist? Îți dau bani să joci cum spune antrenorul, nu să driblezi când vrei tu, de capul tău.

Și după aia nu contează dacă câștigi sau nu că îți dă Becali încontinuu. Sau că facem academie, băgăm 30 de antrenori și cheltuim bani. Academia 150.000 pe lună, nu mai vreau atât, vreau 60.000 de euro pe lună. Asta spun eu că fac și o spun de 100 de ori ca să înțelegeți.

Toată lumea se uită la fotbal că le place și numai unul e idiotul, prostul, care trebuie să dea banii. Nu merge așa, el dă banii doar dacă poate să-i scoată. Ne calificăm într-o competiție să luăm 6-7 milioane, să putem să plutim, la revedere.

Gigi Becali: ”Să-i dau lui Tănase 30.000 și 25.000 lui Coman? Nu-i mai dau lui Tănase, sunt idiot?”

Văd ce lichidez, ce vând, și lichidez fotbalul. Mai merg eu la fotbal? Stau acasă și mă uit la televizor. Să o ia cine vrea. Nu mă mai judec cu Talpan. Luați-o, mă, gata! Vreți 36 de milioane? Luați-o gratis pe toată. O dau gratis, mă las. Iau jucătorii, văd care sunt cei 6-7 jucători, fac contracte cu ei. Dar nu contează, las echipa încet-încet. 5.000-6.000 pe lună. Eu bani nu mai dau.

Nu există nicio justificare pe globul ăsta, doar la arabi, care dau miliarde ca să se distreze. Dar la mine? Să-i dau lui Tănase 30.000 și 25.000 lui Coman? Nu-i mai dau lui Tănase, sunt idiot? Îi dau, dar să alerge. Vine mingea la el și se rotește în loc. Se face că dă, mai merge doi metri, se mai învârte o dată. Am un singur fotbalist acolo – Octavian Popescu, care joacă și în momente de criză”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous
Liga 1 • 8:30
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: "Cu 5 milioane poți să-i iei!"
Liga 1 • 8:24
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!”
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Liga 1 • 0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului
Liga 1 • 14 apr., 23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”