Închide meniul

Ultrașii FCSB i-au cerut demisia lui Toni Petrea: ”Antrenorul principal e Gigi Becali! Pentru ce să mai vii domnule la echipă?”

Dragoș Vasile Publicat: 11 februarie 2022, 23:31

Reclamă
Ultrașii FCSB i-au cerut demisia lui Toni Petrea: ”Antrenorul principal e Gigi Becali! Pentru ce să mai vii domnule la echipă?”

Toni Petrea, antrenor FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ultrașii FCSB i-au cerut demisia lui Toni Petrea

Liderul galeriei FCSB consideră că Gigi Becali este ”principalul” echipei, iar Toni Petrea nu ar fi trebuit să revină. Remiza cu CFR Cluj, scor 3-3, a fost primul meci în care ultrașii i-au cerut demisia tehnicianului în actualul mandat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„(n.r. Cui i-ați cerut demisia la meciul cu CFR) Lui Toni Petrea. Noi nu avem nimic cu omul Toni Petrea. Noi, la momentul respectiv, în urmă cu două luni, până să îl pună pe Toni Petrea, am spus că nu mai vrem niciun antrenor la Steaua (n.r. la FCSB). Am spus clar și am făcut public. Pintilii este antrenorul care pregătește echipa și antrenorul principal e patronul. Domnul Toni Petrea pregătește echipa.

Pentru că noi, atâta timp cât știm foarte clar și nu poate absolut nimeni să îmi spună mie și să mă contrazică… Hârtiuța se primește de la antrenorul principal, adică de la domnul Gigi Becali. Și atunci, pentru ce să mai vii domnule Toni Petrea înapoi? Asta a fost ideea noastră, cu toate că nu i-am strigat până la meciul cu CFR Cluj, pentru că atâta timp cât în spatele tău sunt atâtea mii de suporteri și echipa îmi face 3-3 acasă, cu Dinamo nu joacă nimic…”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit prosport.ro.

Victor Piţurcă, dezvăluiri din interiorul FCSB: „Gigi este cel care decide schimbările!”

Deşi Gigi Becali a anunţat public că nu se bagă peste Toni Petrea, Victor Piţurcă susţine că lucrurile stau cu totul şi cu totul invers. Fostul selecţioner e convins că patronul FCSB decide tot la echipă, inclusiv schimbările.

Totuşi, Victor Piţurcă l-a lăudat şi pe Toni Petrea pentru modul în care pregăteşte echipa.

Reclamă

La FCSB știm cu toții care e problema. Echipa o face Gigi Becali, toată lumea știe, mai ales din anturajul lor. Normal că zice că nu se mai implică, ca să audă jucătorii. Lucrurile nu sunt în ordine și e foarte dificil. Și Toni Petrea antrenează echipa bine, altfel s-ar vedea că nu sunt pregătiți. Dar, managerul general este cel care decide tot, schimbări tot.

Normal, Gigi e managerul. Dacă acum s-ar termina sezonul regulat ar fi doar 4 puncte diferență. E foarte dificil, foarte greu. Totuși, CFR-ul rămâne cea mai constantă echipă și cea mai greu de învins. Imaginați-vă că FCSB face două meciuri proaste și CFR câștigă. Deja s-ar ducea la o distanță prea mare. Dacă s-ar mai apropia și ar începe play-off-ul cu doar unu, două puncte diferență, atunci ar avea și FCSB șanse bune”, a spus Victor Piţurcă la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și