Închide meniul

Un club uriaș din Serie A a făcut o ofertă pentru Valentin Mihăilă! „Vorbim de peste 20 de milioane de euro!”

Alexandru Ivan Publicat: 15 august 2021, 18:27

Reclamă
Un club uriaș din Serie A a făcut o ofertă pentru Valentin Mihăilă! „Vorbim de peste 20 de milioane de euro!

Tatăl lui Valentin Mihăilă a anunțat transferul fiului său la Atalanta.

Profimedia

Lazio a vrut să-l împrumute pe Valentin Mihăilă, dar să-i includă în contract și o clauză pentru cumpărare definitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă, ofertă nebună de la Lazio

Răspunsul Parmei a fost însă ferm. Patronul Kyle Krause nici nu vrea să audă de o sumă mai mică de 20 de milioane de euro pentru Valentin Mihăilă.

„Da, da, Lazio ar fi fost dispusă să-l împrumute pe Mihăilă cu opțiune de cumpărare definitivă, dar, la fel, Kyle Krause a zis ‘peste 20 de milioane vorbim’. La fel au zis și directorul general, cât și cel sportiv, chiar și preşedintele!”, a spus Giovanni Becali, agentul lui Valentin Mihăilă, potrivit telekomsport.ro.

Valentin Mihăilă, ajuns în Italia pentru 9 milioane de euro, în toamna anului trecut, a marcat de 4 ori şi oferit 3 pase decisive, în 23 de meciuri. Acesta a fost accidentat şi și-a făcut debutul abia în luna ianuarie, ratând și finalul sezonului.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Valentin Mihăilă este de 8.5 milioane de euro.

Reclamă

De ce retrogradarea Parmei îi va ajuta pe Valentin Mihăilă și Dennis Man

Agentul celor doi jucători este de părere că Man şi Mihăilă nu îşi vor pierde din valoare chiar dacă vor evolua în Serie A. Acesta este convins că dacă Parma va evolua, cei doi internaţionali vor avea de câştigat.

Man şi Mihăilă s-au transferat pe sume importante nejucand în cupele europene, neparticipând cu naţionalele la un turneu final, au participat la U21, dar au trecut doi ani de atunci. Dacă aceste sume au fost date pentru doi jucători români, vreo 20 de milioane care au intrat în România, trebuie să ne întrebăm cu cât chin am ajuns la aceste sume.

Multă lume poate să creadă că e o retrogradare în urma căreia ei îşi pot pierde din valoare, dar un an în Serie B, în Italia, şi, mai ales încununată cu o promovare în prima ligă, pentru ei ar însemna foarte mult”, a declarat Giovanni Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera Vezi toate știrile
Citește și