Închide meniul

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

Publicat: 4 iulie 2024, 23:54

Reclamă
Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru

Bucuria jucătorilor de la FCSB, după golul lui David Miculescu / Hepta

Un titular de la FCSB a fost făcut praf de Basarab Panduru, după ce roş-albaştrii au învins Corvinul, scor 3-0, şi au cucerit Supercupa României. Eduard Radaslavescu (19 ani) a fost luat în colimator de fostul jucător al Stelei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fără cei patru jucători care au fost în lotul naţionalei României la EURO 2024, Elias Charalambous l-a trimis pe teren pe Radaslavescu din primul minut. Tânărul mijlocaş a fost schimbat la pauză. În locul său a intrat un alt fotbalist care se încadrează la regula U21, Alexandru Musi.

Un titular de la FCSB, din Supercupa României, a fost făcut praf de Basarab Panduru

Basarab Panduru l-a atacat în termeni duri pe Radaslavescu şi în cere să plece de la campioana Ligii 1.

Radaslavescu atât poate! Eu nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon la FCSB, mă gândeam că se duce la o echipă şi începe să joace. Îi ai pe Tavi, pe Musi, care o să îi pună probleme şi lui Tavi la cum a jucat, pe Pantea, care revine din accidentare.

La cum a jucat cred că e al patrulea în acest moment, de ce să mai rămâi în continuare?! Ne e mai bine să te duci în altă parte, că deja vii după un an pierdut şi mai mult poate”, a declarat Basarab Panduru pentru primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii imediat după fluierul final. A vorbit despre motivul pentru care s-au efectuat trei schimbări la pauză.

A fost o discuţie în vestiar, ei trebuiau să joace simplu. Când încerci să faci mai mult decât trebuie … relaxaţi şi e şi normal când vii cu nasul pe sus, aşa se întâmplă când crezi că fotbalul e uşor„, a declarat Mihai Pintilii pentru sursa citată anterior.

Gigi Becali nu s-a putut abţine | Trei schimbări la pauză în FCSB – Corvinul

Primul meci din noul sezon a venit cu o tactică veche la FCSB. Au fost făcute trei schimbări la pauză. Daniel Popa a debutat astfel în tricoul FCSB-ului. Atacantul transferat de la U Cluj i-a luat locul lui David Miculescu. Deşi a marcat în prima repriză a duelului cu Corvinul, Miculescu a fost înlocuit.

Reclamă

Al doilea jucător schimbat a fost Eduard Radaslavescu, în locul său fiind trimis în teren Alexandru Musi, cel care a revenit în această vară la FCSB, după împrumutul de la Petrolul.

De asemenea, Malcom Edjouma a fost trimis în teren în minutul 45, în locul lui Mihai Lixandru. Francezul a revenit şi el în această vară la FCSB, după împrumutul la Bari, din sezonul precedent.

FCSB a cucerit Supercupa României

FCSB a cucerit Supercupa României, după ce a învins formaţia Corvinul Hunedoara, cu scorul de 3-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti.

FCSB, campioana en titre, a obţinut primul trofeu al sezonului graţie golurilor marcate de David Miculescu (21), Marius Ştefănescu (52) şi Luis Phelipe (80).

FCSB şi-a trecut în palmares al şaptelea său trofeu al Supercupei, după cele din 1994, 1995, 1998, 2001, 2006 şi 2013.

Corvinul, echipă de ligă secundă care a câştigat Cupa României în sezonul trecut, a început curajos şi a avut două ocazii de gol în primele zece minute, prin Roger (3), cu un şut la colţul scurt respins de Vlad, şi prin Neacşa (10), care a tras peste poartă de la distanţă.

FCSB a deschis scorul la prima sa ocazie (21): Alhassan a tras la poartă din centrul careului, Lefter a respins, iar Miculescu a reluat în plasă.

Hunedorenii au mai ratat prin Sergiu Buş (24), care a şutat la colţul scurt şi a obţinut un corner. Iacob (37) a şutat peste poartă, iar Manolache (38) a irosit cea mai mare ocazie a oaspeţilor, ratând devierea din 7 metri.

Până la pauză, Radaslavescu (43) a tras şut din unghi, dar Lefter a respins. Neacşa (45+2) a expediat un şut de la 18 metri, puţin pe lângă poartă.

În repriza secundă, Ştefănescu a marcat primul său gol în tricoul echipei bucureştene (52), cu un şut la colţul lung, după o minge aşezată de Popa. Fostul jucător al echipei Sepsi OSK a mai ratat două situaţii singur cu portarul (72, 90).

Al treilea gol al bucureştenilor a fost reuşit de brazilianul Luis Phelipe (80), care a reluat în plasă mingea respinsă de Lefter la şutul lui Musi.

Meciul a fost precedat de un minut de reculegere în memoria reputatului tehnician Ion V. Ionescu.

Pentru cele două formaţii vor urma meciurile din cupele europene, ambele în deplasare, săptămâna viitoare, FCSB cu sanmarinezii de la Virtus AC, iar Corvinul cu maghiarii de la Paksi FC.

FCSB – Corvinul Hunedoara 3-0

FCSB: 99. Andrei Vlad – 20. Nana Antwi, 5. Joyskim Dawa, 21. Vlad Chiricheş (căpitan; 30. Siyabonga Ngezana, 74), 33. Risto Radunovic – 16. Mihai Lixandru (18. Malcom Edjouma, 46), 42. Baba Alhassan – 15. Marius Ştefănescu, 25. Alexandru Băluţă (70. Luis Phelipe, 62), 17. Eduard Radaslavescu (29. Alexandru Musi, 46) – 11. David Miculescu (19. Daniel Popa, 46).
Antrenor: Elias Charalambous.

Rezerve neutilizate: 1. Mihai Udrea – 2. Valentin Creţu, 3. Ionuţ Panţîru, 6. Darius Haruţ, 12. David Kiki, 22. Mihai Toma, 98. David Popa.

Corvinul: 12. Ştefan Lefter – 13. Flavius Iacob, 6. Viorel Lică, 30. Antoniu Manolache, 98. Mihai Velisar – 97. Denis Hrezdac (27. Lucas Câmpan, 83), 31. Desley Ubbink (8. Antonio Bradu, 19; 20. Alexandru Gîrbiţă, 65) – 19. Nicolae Pîrvulescu, 10. Alexandru Neacşa (căpitan; 7. Marius Lupu, 65), 11. Roger Junio – 9. Sergiu Buş (23. Ion Cărăruş, 83).

Antrenor: Florin Maxim.

Rezerve neutilizate: 22. Cristian Blaga – 3. Dorin Pop, 14. Andrei Hergheligiu, 33. Marius Chindriş.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:04

FotoAl-Gharafa a anunţat oficial transferul lui Florinel Coman! Mesajul clubului din Qatar şi primele imagini cu jucătorul la Doha

17:03

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e ACUM pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. George Russell pleacă din pole

16:24

Marc Cucurella, replică tăioasă după cea mai controversată fază din Spania – Germania: „Şi noi ne putem plânge”

16:16

CFR Cluj i-a vândut la pachet pe Otele şi Muhar! Suma uriaşă care îi intră în cont lui Neluţu Varga

15:25

VideoMima Ito – Honoka Hashimoto 4-2. Mima Ito a câştigat finala WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY

15:25

Semnal de alarmă pentru Dan Șucu, înainte de startul sezonului! Marian Iancu i-a făcut strategia: „În niciun caz nu aș face asta”

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și