Închide meniul

FCSB – Corvinul 3-0. Roş-albaştrii au câştigat Supercupa României! Marius Ştefănescu a marcat din pasa lui Daniel Popa

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iulie 2024, 21:40

Reclamă
FCSB – Corvinul 3-0. Roş-albaştrii au câştigat Supercupa României! Marius Ştefănescu a marcat din pasa lui Daniel Popa

FCSB - Corvinul LIVE TEXT

Marius Ştefănescu a mulţumit Divinităţii după ce a marcat / Captură Digisport

Meciul FCSB – Corvinul, scor 3-0,  a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Campioana Ligii 1 a câştigat şi Supercupa României! Roş-albaştrii au câştigat categoric meciul disputat în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golurile FCSB-ului au fost marcate de Miculescu ’21, Ştefănescu ’52 şi Luis Phelipe ’80. Daniel Popa i-a oferit un assist lui Marius Ştefănescu.

FCSB: 99. Vlad – 20. Antwi, 5. Dawa, 21. Chiricheş-cpt. (30. Ngezana ’74), 33. Radunovic – 16. Lixandru (18. Edjouma ’46), 42. Alhassan – 15. Ştefănescu, 25. Băluţă (70. Luis Phelipe ’62), 17. Radaslavescu (29. Musi ’46) – 11. Miculescu (19. Daniel Popa ’46). Antrenor: Elias Charalambous

CORVINUL: 12. Lefter – 13. Iacob, 6. Lică, 30. Manolache, 98. Velisar – 97. Hrezdac (27. Câmpan ’83), 31. Ubbink (8. Bradu ’19, 20. Gîrbiţă ’65) – 19. Pîrvulescu, 10. Neacşa-cpt. (7. Lupu ’65), 11. Rodrigues – 9. Buş (23. Cărăruş ’83). Antrenor: Florin Maxim

FCSB – Corvinul 3-0 LIVE TEXT

Min. 90+3: Final de meci! FCSB a câştigat Supercupa României!

Reclamă
Reclamă 4

Min. 90: Marius Ştefănescu a mai avut o ratare colosală, tot singur cu portarul advers. De această dată a trimis peste transversală!

Min. 80: FCSB – Corvinul 3-0! Luis Phelipe a mărit proporţiile scorului. Şutul lui Musi a fost respins în faţă de Lefter, iar brazilianul a fost pe fază şi a trimis mingea în poartă.

Update: Sunt prezenţi 15.915 spectatori pe stadionul din Ghencea!

Reclamă

Min. 72: Ratare uriaşă a lui Marius Ştefănescu. A scăpat singur pe culoar, dar nu a reuşit să îl învingă pe Lefter din poziţie excelentă. Portarul Corvinului a respins în corner!

Min. 52: FCSB – Corvinul 2-0! Marius Ştefănescu a înscris primul său gol în tricoul FCSB-ului. Execuţie superbă a noului star al lui Gigi Becali. Assist al lui Daniel Popa!

Min. 46: S-a reluat meciul!

Update: Intră pe teren Musi, Malcom Edjouma şi Daniel Popa. Atacantul transferat de la U Cluj debutează oficial la FCSB. Lixandru, Radaslavescu şi Miculescu nu s-au mai întors de la vestiare.

Min. 45: Pauză! 

Min. 39: Ce ocazie ratată de Corvinul, după o fază fixă! Manolache a primit o centrare ideală, dar nu a reuşit să devieze mingea în plasă din poziţie ideală.

Min. 25: Sergiu Buş a încercat să înscrie din foarfecă! Andrei Vlad a reţinut balonul.

Min. 24: Andrei Vlad a respins în corner şutul lui Sergiu Buş! Şansă importantă de gol pentru Corvinul.

Min. 21: FCSB – Corvinul 1-0! Roş-albaştrii au deschis scorul la prima ocazie importantă. Baba Alhassan a şutat din interiorul careului, Lefter a respins, iar mingea a ajuns la Miculescu. Atacantul FCSB-ului a trimis o lovitură de cap imparabilă.

Min. 3: Corvinul a semnat prima ocazie! Roger l-a pus la grea încercare pe Andrei Vlad, cu un şut de la distanţă!

Min. 1: A început meciul!

FCSB: A. Vlad – Antwi, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Alhassan, Lixandru, Radaslavescu – Ștefănescu, Miculescu, Băluță
Rezerve: R. Udrea – V. Crețu, Panțîru, Haruț, Kiki, Edjouma, D. Popa, D. Toma, A. Musi, Ngezana, Phelipe, D. Popa
Antrenor: Elias Charalambous

Corvinul Hunedoara: Lefter – Iacob, Lică, Manolache, Velisar – Hrezdac, Roger, Neacșa – Pîrvulescu, Buș, Ubbink
Rezerve: Blaga – Pop, Bradu, Hergheligiu, Chindriș, Campan, Lupu, Gîrbiță, Cărăruș
Antrenor: Florin Maxim

Update 19.55: Au fost incidente la intrarea pe stadion. Precizare făcută de Jandarmerie, chiar înainte de meciul fotbal FCSB – CS Corvinul Hunedoara

Pe timpul deplasării prin spatele Tribunei a II-a, suporterii CSA Steaua au încercat să forțeze dispozitivul de jandarmi și să rupă gardul despărțitor, pentru a intra în contact cu suporterii FCSB.

Efectivele de jandarmi au intervenit pentru detensionarea situației, prin folosirea mijloacelor din dotare, inclusiv pulverizatoarele cu substanță iritant-lacrimogenă.

Pe timpul intervenției, un suporter a fost reținut în vederea aplicării măsurilor legale care se impun, iar altul a fost rănit superficial, refuzând primirea de îngrijiri medicale„, se arată în comunicat.

Elias Charalambous a avertizat că se aşteaptă un meci dificil.

Ne așteaptă acest meci de Supercupă. E un joc foarte important pentru noi. E un trofeu pus în joc și vrem să debutăm în noul sezon în cel mai bun mod posibil. Vrem să câștigăm trofeul. Întâlnim un adversar periculos, care chiar dacă nu sunt în prima ligă, au arătat că au jucători care stau foarte bine din punct de vedere fizic.

Jocul cu echipa Corvinul Hunedoara va fi foarte greu.

Va fi un joc dificil, dar suntem pregătiți pentru acest meci. Sper ca jucătorii FCSB-ului să facă un meci bun și să îi facem din nou fericiți pe fani, cu un nou trofeu câștigat.

Toții jucătorii mei au așteptat ca nebunii să înceapă sezonul! Meciurile amicale din Olanda le-au tratat ca pe niște meciuri oficiale. Abia așteptau să înceapă sezonul. 

(n.r. V-ați pregătit și pentru penalty-uri?) Ne-am pregătit să câștigăm jocul. Dacă ajungem la penalty-uri, vom vedea”, a declarat, în conferinţa de presă organizată înainte de Supercupa României, Elias Charalambous.

Gigi Becali a anunţat echipa FCSB-ului pentru meciul cu Corvinul: „Îl băgăm pe Musi în poartă dacă aşa vrea Burleanu”

Gigi Becali a anunţat echipa FCSB-ului pentru meciul cu Corvinul! Patronul FCSB-ului a dezvăluit 6 titulari din partida ce contează pentru Supercupa României.

Potrivit lui Gigi Becali, trioul ofensiv al FCSB-ului va fi format din Alex Băluţă, David Miculescu şi Marius Ştefănescu.

”O să îl vedeți pe Ștefănescu, care va juca cu orice regulă și orice neregulă. O să îl vedeți pe Băluță, Olaru, Șut, Lixandru și atacant pe David Miculescu. Ce facem, o să îl băgăm pe Musi în poartă dacă așa vrea Burleanu”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali a declarat anterior că nu va folosi un jucător U21 în Supercupa României. Cel mai probabil Becali se va răzgândi în privinţa acestui aspect. Chiar liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a dezvăluit că a discutat cu patronul FCSB-ului şi că acesta i-a spus că în primul 11 de la meciul cu Corvinul ar urma să facă parte un jucător U21.

Eu n-am vrut să bag U21. Dar m-a sunat Mustață, acum să văd. Suporterii au zis că jucăm pe Ghencea și vrem trofeul. Noi trofeul îl luăm, pentru că vedem cum vorbesc cu Vali, cum e regula. Dacă am câștigat pe teren, îmi dai trofeul. Apoi poți să-l iei printr-o comisie, care să dea meciul pierdut cu 0-3.

Deci eu îl iau, apoi ei îl iau de la mine și eu îl câștig la TAS. Vreau să vorbesc cu galeria, care să înțeleagă un lucru. Trebuie să reparăm niște lucruri cu forța, dacă altfel nu se poate.

La Mustață e posibil să fi intervenit tot cineva de la Federație. Noi câștigăm meciul oricum. El m-a sunat că jucăm în Ghencea și să câștigăm trofeul. Păi noi câștigăm meciul și luăm trofeul. Ori i-a spus cineva, care are o prietenie cu el, că altfel nu-mi explic de unde și până unde a venit asta. Eu o să vorbesc cu toată galeria, trebuie să rezolvăm asta”, a mai declarat Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:50

Brazilia, eliminată dramatic de Uruguay de la Copa America. Cum arată semifinalele

8:41

Ce şanse are Andrei Burcă să ajungă la CFR Cluj! Cristi Balaj a dat cărţile pe faţă: „El şi-a făcut o cotă”

8:36

Virgil van Dijk, reacție categorică după ce Olanda a întors scorul în șase minute cu Turcia: „Ar fi fost foarte grav!”

8:17

Turcii au făcut scandal, după eșecul cu Olanda de la EURO 2024! S-au năpustit asupra arbitrului, după o decizie controversată

23:56 6 iul.

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51 6 iul.

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și