Închide meniul

Unde a ajuns să joace Patrick Petre, la 25 de ani. Căderea fiului lui Florentin Petre

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 iulie 2022, 15:51 / Actualizat: 19 iulie 2022, 18:05

Unde a ajuns să joace Patrick Petre, la 25 de ani. Căderea fiului lui Florentin Petre

Patrick Petre a ajuns să joace în Liga 3

Patrick Petre, într-un meci pentru Poli Iași / Hepta

Patrick Petre a semnat cu CSM Ceahlăul, echipă din Liga 3. Fiul lui Florentin Petre e în cel mai jos punct al carierei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La CSM Ceahlăul este antrenor Florentin Petre, tatăl lui Patrick Petre. Echipa evoluează în Liga 3, seria 1.

Patrick Petre a semnat cu CSM Ceahlăul

Bun venit, Patrick Petre! Patrick Petre are 25 de ani și a ales să vină să joace sub comanda tatălui său, Florentin, la CSM Ceahlăul, asta deși în această vară a bifat o promovare în Liga 2 alături de CS Minaur Baia Mare.

De fapt de promovare în Liga 2 s-au bucurat Patrick și Florentin și-n 2021, când au reușit să pună umărul la ascensiunea echipei Dacia Unirea Brăila în eșalonul secund în dauna echipei Oțelul Galați. Originar din București, mijlocașul a făcut junioratul la Dinamo, club pentru care a jucat și-n Liga 1.

A mai îmbrăcat apoi tricourile echipelor Sepsi Sfântu Gheorghe, Politehnica Iași, Farul Constanța, Dacia Unirea Brăila și CS Minaur Baia Mare. De asemenea, Patrick Petre are și meciuri pentru naționalele U17 și U19 ale României. Contractul lui Petre cu CSM Ceahlăul este pentru sezonul 2022-2023″, se arată în anunțul oficial al celor de la CSM Ceahlăul.

Reclamă

Patrick Petre a crescut la Dinamo și a ajuns să joace în Liga 1 pentru „câini”, dar ulterior și-a petrecut cariera prin eșaloanele inferioare.

Florentin Petre, triplu campion cu Dinamo

Florentin Petre a fost crescut la Dinamo și a jucat timp de 11 ani la echipa mare a „câinilor”. A reușit să câștige trei titluri de campion cu echipa din Ștefan cel Mare, cinci Cupe ale României și o Supercupă, la începutul anilor 2000.

Florentin Petre este devastat de retrogradarea lui Dinamo. Fostul căpitan al echipei din Ştefan cel Mare a început să plângă în momentul în care Dinamo a retrogradat, oficial, în Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

Din cât sunt eu de mic, m-am făcut mai mic, încerc să mă ascund pe stradă, că mă vede lumea și încerc să-mi revin. Era de așteptat ceea ce s-a întâmplat, după atâția ani de chin.

Măcar să fie totul în regulă și să o ia de la capăt. E dureros. Am sperat, pentru că băieții au dat tot ce au avut mai bun, au avut și ocazii, au dominat meciul, mai ales a doua repriză. Dar ok, rămâneau în Liga 1 și ce se întâmpla după aia?

M-am uitat la TV, vedeam prin el și mi-am văzut toate clișeele din 88 până acum și mi-au dat lacrimile, nu puteam să-mi revin. O am pe inimă, indiferent unde aș fi, nimeni nu poate să-mi scoată de acolo asta„, a spus Florentin Petre la digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
Vezi toate știrile
Citește și