Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 | Oltenii fac scut în jurul lui Laurențiu Reghecampf: ”Nu este vina lui!” / ”Ne corectează greșelile!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 februarie 2022, 23:37

Reclamă
Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 | Oltenii fac scut în jurul lui Laurențiu Reghecampf: ”Nu este vina lui!” / ”Ne corectează greșelile!”

Laurențiu Reghecampf este antrenorul Universităţii Craiova

Hepta

Oltenii fac scut în jurul lui Laurențiu Reghecampf după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

Alexandru Mateiu este cu gândul la play-off. Oltenii tremură pentru principalul obiectiv, dar mijlocașul îl apără pe Laurențiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ne simțim puțin fericiți, dar dezamăgiți. Au avut puțin noroc. Ne pare rău de Mister. Nu este vina lui că eu dau pasă în spate și ei dau gol de la 35 de metri. Jucăm cu Dinamo, iar apoi cu cei din oraș. Ne dorim foarte mult să intrăm în play-off. Nu sunt în măsură să spun ce s-a schimbat. Așa a fost să fie”, a declarat Alexandru Mateiu la final.

Oltenii au fost conduși la pauză, iar Alex Crețu a dezvăluit că ”Reghe” i-a motivat pe olteni în vestiar, când le-a ”corectat greșelile”.

”E cel mai frumos să marchezi pe final. Meritam mai mult. Dar ne bucurăm pentru punctul câștigat. Mister ne corecteaza greșelile. Ne-am dorit victoria în repriza a doua. Când apar accidentări, dar ne doream, e clar. Îi simțeam în corzi. Noi muncim, ne pregătim zi de zi. Se va juca până la ultimul meci. Campionatul se joacă”, a spus și Alex Crețu.

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 | Meci nebun în Bănie

Universitatea Craiova – CFR Cluj, capul de afiș al etapei cu numărul 24 din Liga 1, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Claudiu Petrila a deschis scorul pentru ardeleni, iar Gustavo l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf la ultima fază.

Reclamă
Reclamă

De la clujeni a fost eliminat Camora, în minutul 84, când a primit al doilea cartonaş galben. La final a fost eliminat şi Bălgrădean, însă el direct, pentri injurii.

Cartonaşe galbene: Papp ’42, Koljic ‘45+3 / Graovac ’38, Deac ’47, Camora ’59, ’84, Debeljuh ’77, Chipciu ‘90+2

Cartonaşe roşii: Camora: ‘84, Bălgrădean ’90+6

Reclamă

CFR Cluj este lider în clasamentul Ligii 1, cu 60 de puncte. Echipa de pe locul doi, FCSB, are 51 de puncte şi un joc mai puţin (23). Universitatea Craiova este pe 5, cu 36 de puncte.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:39

„A suferit enorm, în tăcere!” Ionel Dănciulescu nu a uitat cum a fost înlăturat Gheorghe Mulţescu de la Dinamo: „Te macină!”

16:32

Andy Carroll a semnat cu fosta echipă a lui Alexi Pitu, Girondins Bordeaux! Cât valorează fostul atacant al Angliei la 35 de ani

16:30

LIVE VIDEOShanghai Port – Johor se joacă ACUM în AntenaPLAY, în Liga Campionilor Asiei. Show total în repriza secundă!

16:04

FotoSezon terminat pentru Svitolina! Tenismena ucraineană a fost operată

14:02

Anunţul făcut de Zeljko Kopic înainte de Oţelul – Dinamo

13:48

„Este haos!” Dinu Gheorghe a pulverizat proiectul lui Dan Şucu la Rapid: „Ce să facă şi Marius Şumudică?!”

1 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 2 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 3 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 6 Christian Horner, despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku: „E foarte dezamăgitor! Ne-a distrus cursa!”
Citește și