Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3 | Marinos Ouzounidis şi-a pus la zid jucătorii: „Mai bine bag echipa a doua cu FCSB”. Antrenorul oltenilor, şocat de ce a văzut. „Am nevoie de explicaţii”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 mai 2021, 0:21

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3 | Marinos Ouzounidis şi-a pus la zid jucătorii: „Mai bine bag echipa a doua cu FCSB. Antrenorul oltenilor, şocat de ce a văzut. „Am nevoie de explicaţii

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marinos Ouzounidis a reacţionat nervos după înfrângerea Craiovei

Grecul a anunţat că vor exista repercusiuni. Ouzounidis nu înţelege de ce fotbaliştii Craiovei au renunţat la luptă în ultima jumătate de oră. A anunţat că ia în calcul să schimbe total echipa de start în următoarele meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marinos Ouzounidis şi-a pus la zid jucătorii: „Mai bine bag echipa a doua cu FCSB”

Ouzounidis a şocat şi a declarat că poate apela la juniori în derby-ul cu FCSB, dar şi în finala Cupei României, cu Astra.

Am pierdut toate mingile, nu am fost agresivi. Fac o mare greşeală jucătorii dacă se gândesc că vom câştiga Cupa şi că aşa e totul ok.

Nu a fost fotbal ce am văzut, nu aşa trebuie să jucăm. De ce să distrugem totul în câteva săptămâni? Am nevoie de explicaţii de la jucătorii mei. Mai bine bag echipa a doua cu FCSB. Nu accept aşa ceva!

Nu înţeleg cum au renunţat. Putea să fie 10-0, de ce să renunţe la luptă? Cel mai important e să jucăm ca o echipă şi să dăm totul până la final. Rezultatul poate fi negativ, dar nu înţeleg cum să renunţe la luptă.

Reclamă

Sunt dezamăgit şi de jucătorii cu experienţă. Trebuie să ajute echipa! Pentru mine, dacă jucăm aşa, mai bine folosesc echipa a doua şi în finala Cupei României„, a spus Mainos Ouzounidis după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3.

Universitatea Craiova a ieşit din lupta pentru titlu

Universitatea Craiova a suferit patru eşecuri la rând în Liga 1, situaţie cu care nu s-a mai confruntat până acum. Mai pierduse trei meciuri la rând în 2019. A cedat atunci cu FCSB (0-2), CFR Cluj (0-1) şi Viitorul (1-2).

Eşecul din Bănie, din penultima etapă a play-off-ului, i-a scos definitiv pe olteni din cursa pentru câştigarea titlului. Riscă să nu termine nici măcar pe podium.

Reclamă 4 / 0/3

Ce meciuri au rămas de disputat în Liga 1

Etapa a 9-a
FC Botoşani – CFR Cluj
Academica Clinceni – Sepsi
FCSB – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a
CFR Cluj – FCSB
Universitatea Craiova – Academica Clinceni
Sepsi – FC Botoşani

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și