Închide meniul

UTA – Dinamo 0-0 | Ionuț Badea, uluit de evoluția „câinilor”. „Ne așteptam să facă greșeli, dar nu s-a întâmplat”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2022, 19:50

UTA – Dinamo 0-0 | Ionuț Badea, uluit de evoluția „câinilor. „Ne așteptam să facă greșeli, dar nu s-a întâmplat

Ionuț Badea, după UTA - Dinamo 0-0

Hepta

Dinamo venea la meciul cu UTA după 0-4 în deplasare cu FC Botoșani și 1-6 cu Universitatea Craiova pe teren propriu. „Câinii” erau fără punct obținut în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Badea: „Ne așteptam să facă greșeli, dar nu s-a întâmplat”

„Pentru noi este un semi eșec, mai ales că au jucat cu doi oameni în minus. Nu am putut să pregătesc echipa pentru un meci cu o echipă care joacă în semicerc ca la handbal. Nu ne-am adaptat la acest lucru. Aveam un plan pentru jocul lui Dinamo, dar lucrurile s-au schimbat între timp.

Nu a fost de ajuns că au fost 9 jucători care au șutat la poartă astăzi. Era normal să venim mai mult cu centrări din lateral, dar care să aibă o țintă. Acest lucru nu s-a întâmplat. Îmi pare rău pentru suporterii arădeni. Speram la trei puncte, dar am luat doar unul astăzi.

Nu am reușit să marcăm astăzi și asta s-a datorat fazei defensive a lui Dinamo. S-au apărat aglomerat, atent, nu au făcut greșeli. Ne așteptam să facă greșeli, dar nu s-a întâmplat. Noi nu am fructificat ocaziile avute.

Sunt două puncte pierdute, dar play-off-ul l-am avut mereu în minte. O să existe acolo atât timp cât sunt șanse. Nu facem vrem să facem mare tam-tam din asta”, a spus Ionuț Badea, după UTA – Dinamo 0-0.

Reclamă

UTA – Dinamo 0-0

Dinamo a rămas în 10 oameni încă din minutul 41, când fundașul Marco Ehmann a văzut al doilea cartonaș galben, după o intervenție asupra lui Shlyakov. „Câinii” au sărit imediat la gâtul arbitrului Cătălin Popa.

Imediat după ce au rămas în inferioritate numerică, jucătorii lui Stoican au fost cât pe ce să facă și un penalty. Dangubic a căzut după un contact cu Buleică, dar Cătălin Popa nu a dictat lovitură de pedeapsă.

În minutul 64, UTA a fost aproape de deschiderea scorului. Roger, după ce mingea i-a sărit noroc, a zguduit bara porții transversale.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo mai primit o lovitură în minutul 77, când a fost eliminat și Alexandru Răuță. Mijlocașul dinamovist a fost trimis la cabine, la fel ca Ehmann, pentru cumul de cartonașe. La fel ca la prima eliminare, același Shlyakov a fost cel faultat.

Cea mai mare ocazie a meciului a venit în prelungiri. În minutul 90+3, Balthazar Pierret a respins balonul din fața liniei porții după un carambol în careul dinamoviștilor.

S-a terminat 0-0, iar Dinamo rămâne pe locul 15 în Liga 1, cu 13 puncte. „Câinii” au pus capăt unei serii de șase înfrângeri la rând și au obținut primul punct în deplasare în actualul sezon. De cealaltă parte, UTA e pe locul 10, cu 33 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și