Închide meniul

Gigi Becali a anunțat că Valentin Gheorghe va pleca de la FCSB în Turcia: „Am zis să-i fac un bine”. Ce sumă ar urma să încaseze vicecampioana

Cosmin Cioboată Publicat: 28 iunie 2022, 13:26

Gigi Becali a anunțat că Valentin Gheorghe va pleca de la FCSB în Turcia: „Am zis să-i fac un bine. Ce sumă ar urma să încaseze vicecampioana

Gigi Becali taie finanțarea după Anderlecht - FCSB 2-2

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

  • Gigi Becali a anunțat că Valentin Gheorghe va pleca de la FCSB în Turcia
  • Ce sumă ar urma să încaseze vicecampioana

Gigi Becali a anunțat că Valentin Gheorghe va pleca sub formă de împrumut de la FCSB în Turcia, la Umraniyespor. Patronul clubului din Berceni a dezvăluit și suma pe care ar urma să o încaseze de la nou-promovata din prima ligă turcă, dacă oficialii vor hotărî să-l transfere definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai e cale de întors pentru Valentin Gheorghe. Gigi Becali a anunțat că atacantul de 25 de ani va pleca sub formă de împrumut de la FCSB la Umraniyespor, în această vară.

Gigi Becali a anunțat că Valentin Gheorghe va pleca de la FCSB la Umraniyespor, în Turcia

Dacă vor dori să-l cumpere la finalul sezonul următor, turcii vor trebui să scoată din buzunare suma de 200.000 de euro:

Reclamă

„Am stat bine și m-am gândit, iar până la urmă am decis să îl cedez pe Vali Gheorghe sub forma de împrumut în Turcia. Dacă baiatul confirmă acolo ei au drept de transfer definitiv în iarna.

Iar clauza este de 200 de mii de euro. Am zis să îi fac un bine băiatului. E o șansă bună pentru el, iar eu l-am înțeles”, a spus Gigi Becali, pentru Prosport.

Reclamă

Potrivit sursei citate, Gheorghe ar fi plecat deja din cantonamentul FCSB-ului pentru a efectua vizita medicală la Umraniyespor.

Gheorghe va câștiga un salariu răsunător, de 25.000 de euro/lună, mai mare decât cel primit la clubul lui Gigi Becali, anunță digisport.ro.

Valentin Gheorghe nu și-a asigurat postul de titular la FCSB

Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB în toamna anului 2021, după despărțirea de Astra Giurgiu. Gigi Becali a plătit 250.000 de euro pentru jucătorul de 25 de ani, la vremea respectivă.

Reclamă 4 / 0/3

Gheorghe n-a reușit să se impună ca titular la formația pregătită de Toni Petrea, iar spre finalul sezonului a început să prindă tot mai puține minute.

Atacantul român a adunat 29 de apariții pentru vicecampioana Ligii 1 în stagiunea precedentă, în toate competițiile, reușind să înscrie 7 goluri. Gheorghe a fost trimis în primul „11” numai în 8 meciuri.

Valentin Gheorghe este cel de-al 10-lea jucător care pleacă de la FCSB în această vară, după Cătălin Straton, Paulo Vinicius, Andrei Miron, Dragoș Nedelcu, Gabriel Simion, Robert Ion, Cristi Dumitru, Andrei Burlacu și Claudiu Keșeru. În același timp, clubul lui Gigi Becali a adus numai doi jucători: fundașii centrali Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa.

Umraniyespor a promovat în prima ligă din Turcia după ce a încheiat pe locul 2, cu 70 de puncte, în eșalonul secund.

Florinel Coman, cu gândul la grupele Conference League

Coman a făcut o promisiune răsunătoare din cantonamentul FCSB-ului. Atacantul de 24 de ani spune că omogenitatea grupului își va pune amprenta asupra noului sezon, într-un sens pozitiv.

„Mbappe de România” a trecut peste accidentările chinuitoare din stagiunea precedentă și este optimist în ceea ce priveșe o eventuală calificare în grupele Conference League.

„A fost o perioadă foarte dificilă, am stat mai mult în sală, m-am ocupat mai mult de refacere și când am intrat cu ceilalți, ei erau pregătiți, aveau meciuri în picioare. Da, accidentările au fost cele mai grele momente din carieră. Simt că putem ajunge în grupele Conference League pentru că suntem aceiași jucători de 2-3 ani, s-a format un grup foarte frumos, un grup care este dornic să facă performanță, mai ales în Europa.

Reclamă

Nu mă gândesc la niciun transfer, suntem în plin cantonament, suntem în pregătire, trebuie să acumulăm, să ne antrenăm foarte bine. Chiar nu îmi stă gândul la niciun transfer. Cu toții ne-am pregătit foarte bine, am făcut antrenamente foarte bune, am tras cu toții, așa că eu cred că vom fi bombă când începe campionatul”, a spus Florinel Coman, pentru PRO Arena.

FCSB și-a aflat adversara din turul 2 preliminar al Conference League: învingătoarea dintre FC Saburtalo (Georgia) și FK Partizani (Albania). Primul meci din „dubla” clubului lui Gigi Becali se va disputa pe 21 iulie, în deplasare, urmând ca partida retur să se joace pe 28 iulie, la București.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat