Închide meniul

Valeriu Iftime nu a stat pe gânduri când a aflat că Gigi Becali îl vrea pe Hervin Ogenda. Răspunsul patronului de la FC Botoşani: „Strâmba din nas, mi-a spus că e gras!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 august 2021, 20:09

Valeriu Iftime nu a stat pe gânduri când a aflat că Gigi Becali îl vrea pe Hervin Ogenda. Răspunsul patronului de la FC Botoşani: „Strâmba din nas, mi-a spus că e gras!

Valeriu Iftime nu a stat pe gânduri când a aflat că Gigi Becali îl vrea pe Hervin Ogenda

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Iftime exclude varianta de a accepta transferul atacantului francez. Finanţatorul moldovenilor a anunţat că nu îl poate lăsa pe Marius Croitoru fără cel mai bun jucător din lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime nu a stat pe gânduri când a aflat că Gigi Becali îl vrea pe Hervin Ogenda

E prima dată când aud despre așa ceva. Gigi nu m-a căutat să mă întrebe de Ongenda. Eu când i l-am propus acum vreun an pe Ongenda lui Gigi, el strâmba din nas și spunea că nu e bun, că e gras și așa mai departe.

Acum văd că îl vrea, dar nu pot să accept eu acest transfer. Nu este corect față de Croitoru și nu îl pot lăsa pe Marius fără cel mai bun jucător al nostru. Dacă aveam un înlocuitor pentru Ongenda, atunci puteam să stăm de vorbă. Dar nu am nicio soluție bună pentru înlocuirea lui Ongenda„, a declarat Valeriu Iftime pentru prosport.ro.

Hervin Ogenda este primul pe lista de achiziţii a lui Gigi Becali după transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Atacantul francez de 26 de ani a înscris două goluri în primele şase etape de campionat. L-a „cucerit” pe finanţatorul roş-albaştrilor chiar în disputa de aseară, cu Rapid, scor 0-2. A impresionat chiar dacă nu a reuşit să marcheze.

I-am spus şi lui. Edi face ce vrea. I-am spus că îl vând. A zis că sunt bani foarte mulţi. I-am promis trei jucători din România. El îi vrea. Unul l-am văzut eu aseară. Nu sunt de la Rapid. Unul care îmi place mie mult, Ongenda„, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă

FC Botoşani l-a vândut, la începutul anului trecut, pe Ogenda la Chievo. A primit 500.000 de euro. Francezul s-a întors la echipa lui Croitoru din postura de jucător liber de contract. Acum are o cotă de piaţă de 650.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” Vezi toate știrile
Citește și