Închide meniul

Veste proastă pentru Gigi Becali. Istvan Kovacs va arbitra meciul FCSB – FC U Craiova 1948

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2022, 15:00

Reclamă
Veste proastă pentru Gigi Becali. Istvan Kovacs va arbitra meciul FCSB – FC U Craiova 1948

Istvan Kovacs, în timpul unui meci

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Kovacs va fi ajutat de Ovidiu Artene şi Marius Badea, iar rezervă va fi Lucian Rusandu. Observatori vor fi Alexandru Deaconu şi Marin Petrache, a anunțat LPF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs arbitrează FCSB – FC U Craiova 1948

Centralul din Carei este unul dintre inamicii patronului de la FCSB. Kovacs a fost atacat dur de Gigi Becali, mai ales în sezonul trecut. Într-un meci CFR Cluj – FCSB 2-0, din decembrie 2020, Becali a acuzat că Istvan Kovacs a flueirat în favoarea ardelenilor.

„E bine să faci VAR. Dar să-ţi spun ceva. Şi dacă faci VAR, nu-l cheamă tot pe Kovacs?! Arbitrii ăia auxiliari, de la pupitru, nu-l cheamă: ‘stai puţin, că e ceva în neregulă’. Şi îl cheamă pe Kovacs. Şi Kovacs zice: ‘n-a pus Camora mâna’ (n.r. fază de la meciul cu CFR, din decembrie). Face semne cum fac ei şi se duce el la VAR şi gata!

Ce poţi să-i faci? Eu aşa cred (n.r. că nu au dispărut arbitrajele comandate), nu credeam că se mai întâmplă. Dar după ce am văzut acum ce a făcut Kovacs, gata, m-am lămurit. Nu se poate, că n-ai cum. Greşeala e greşeală, dar dacă bagă mâna în faţa ta şi nu dai 11 metri, e clară treaba. Şi după aia inventezi 11 metri, e clară treaba„, spunea Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Istvan Kovacs, pus la zid și în Champions League

Celebra publicație L’Equipe l-a făcut praf pe Istvan Kovacs după arbitrajul dintr-un meci Sevilla – Lille 1-2. Francezii l-au acuzat că nu a acordat un penalty clar pentru campioana din Hexagon.

Reclamă

”Arbitrul meciului Sevilla – Lille a pierdut controlul partidei, cu cât minutele au trecut”, au notat francezii. ”Un penalty pentru Lille de care probabil că a uitat, încă unul acordat după intervenția VAR, 11 cartonașe galbele și o atmosferă ostilă la meciul Sevilla – Lille. Cu asta am rămas. Arbitrul român, domnul Istvan Kovacs a acordat 11 cartonașe galbene, iar, în minutul 17, nu a acordat un penalty lar la duelul dintre Delaney și David”, au tunat jurnaliștii francezi.

FCSB, fără Toni Petrea cu FC U Craiova 1948

Antrenorul lui FCSB, Toni Petrea, s-a infectat cu Covid-19. Tehnicianul clubului lui Gigi Becali a fost înlocuit de secundul Mihai Pintilii. Toni Petrea a fost depistat pozitiv cu Covid-19 la testarea efectuată joi. El nu se va afla pe banca roș-albaștrilor la meciul din acest weekend cu FC U Craiova 1948.

Toni Petrea a intrat în izolare și trebuie să stea departe de echipă timp de 7 zile, fiind nevaccinat. Dacă Petrea ar fi fost vaccinat, antrenorul lui FCSB putea să iasă din carantină după doar 5 zile.

Reclamă 4 / 0/3

8 meciuri a condus până acum Toni Petrea la FCSB în acest sezon, reușind să adune 6 victorii și două remize. Roș-albaștrii sunt la 8 puncte în urma liderului CFR Cluj.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAZ 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și