Închide meniul

Veste teribilă pentru Mircea Rednic: „Dinamo va retrograda”. De ce nu mai are nicio şansă echipa din Ştefan cel Mare

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 decembrie 2021, 16:26

Veste teribilă pentru Mircea Rednic: „Dinamo va retrograda. De ce nu mai are nicio şansă echipa din Ştefan cel Mare

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo

Profimedia

Dinamo trăieşte periculos în Liga 1. E ultima în clasament, pe locul 16, înaintea meciului cu Chindia de luni seara, de la ora 20.30. Echipa din Ştefan cel Mare a acumulat doar 9 puncte în primele 18 etape ale sezonului regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veste teribilă pentru Mircea Rednic

Pe lângă această poziţie deloc confortabilă din clasament, Mircea Rednic mai primeşte o veste proastă. Mare van al lui Dinamo, agentul FIFA, Victor Becali, spune că echipa din Ştefan cel Mare nu mai are nicio şansă să evite retrogradarea în acest sezon. „Sunt dinamovist de mic, dar nu mă mai pot uita la meciuri. Poți spune că Rednic e dinamovist, dar în rest? Nu e vorba de jucători, ci de faptul că Dinamo mereu a avut spirit. Oricât s-ar chinui Rednic, nu are ce să mai facă. Părerea mea e că retrogradează. Ce să se mai întâmple? Să fie 20 de echipe în Liga 1?

Asta e viața, nu? Retrogradează… poate era mai bine s-o facă mai demult, acum era înapoi. Ca Rapid. Ce să facă? Să stea cu mască la ATI mereu? Dinamo e la ATI. Cât să stai? Se termină oxigenul. Ce să faci? Te duci în Liga 2″, a declarat Victor Becali, conform digisport.ro.

Mircea Rednic a făcut „curăţenie” la Dinamo

Mircea Rednic a scos doi jucători importanţi din lot înaintea disputei cu Chindia de luni seara, de la ora 20.30. Antrenorul echipei din Ştefan cel Mare nu se va baza în meciul cu târgoviştenii pe Steliano Filip şi Cosmin Matei, jucători cu evoluţii slabe în ultima vreme. Mai mult, în pauza de iarnă, dinamoviştii au anunţat că se vor dispensa de cel puţin 15 jucători pentru că lotul este unul foarte numeros, iar în perioada de insolvenţă Dinamo nu-şi poate permite să plătească absolut toţi jucătorii.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și