Închide meniul

Mircea Rednic va da afară 15 fotbalişti de la Dinamo: „Nu se înţelege cu unii dintre ei” Cine sunt jucătorii de pe „lista neagră” a echipei din Ştefan cel Mare

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 decembrie 2021, 21:32

Mircea Rednic va da afară 15 fotbalişti de la Dinamo: „Nu se înţelege cu unii dintre ei Cine sunt jucătorii de pe „lista neagră a echipei din Ştefan cel Mare

Mircea Rednic, despre momentul când Deian Sorescu a fost umilit de fanii lui Dinamo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Vor fi mutări de amploare la Dinamo în această pauză competiţională. Anunţul a fost făcut de către administratorul judiciar al echipei din Ştefan cel Mare, Răzvan Zăvăleanu. Mircea Rednic este obligat să renunţe la mai mulţi fotbalişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic va da afară 15 fotbaliştii de la Dinamo

Totul se întâmplă pentru a se stabiliza bugetul clubului. Mulți dintre ei au fost deja „exilați” la echipa secundă, iar printre ei se află și nume importante precum Cosmin Matei sau Steliano Filip. „În iarnă urmează să reducem lotul la 25 de jucători. Acum sunt în jur de 40. Domnul Rednic are un buget care trebuie să-i cuprindă pe cei 25 de fotbaliști.

Cei care au venit după ce am scăpat de interdicția de trasferuri au cu toții clauză de reziliere unilaterală. E clar că Rednic nu se înțelege cu anumiți jucători, dar nu vreau să nominalizez pe cineva acum”, a spus Răzvan Zăvăleanu, conform digisport.ro.

Jucătorii care vor fi puşi pe liber de Dinamo

S-a aflat şi cine ar fi pe „lista neagră” a lui Mircea Rednic. Este vorba despre Cosmin Matei, Steliano Filip, Mihai Neicuțescu, Robert Moldoveanu, Cătălin Țîră, Constantin Nica, Alin Dudea, Geani Crețu, Răzvan Popa, Andreas Mihaiu.

Citește și:

Dinamoviștii și-ar dori ca mulți dintre fotbaliștii tineri din propria pepinieră să fie cedați sub formă de împrumut. „Preferăm să împrumutăm jucătorii tineri în Liga 2 sau chiar în Liga 1. Ideea e că trebuie să rămână 25 de jucători. Mircea Rednic are putere absolută pe partea sportivă. Îi dăm credit și suntem consecvenți acestui princpiu. Sunt de acord cu Mircea Rednic în tot ce ține de partea sportivă.”, a mai spus Zăvăleanu, conform sursei citate.

Reclamă

Dinamo trăieşte periculos în Liga 1. Echipa din Ştefan cel Mare este pe penultimul loc al clasamentului, cu doar 9 puncte acumulate după 18 etape disputate. Echipa lui Mircea Rednic va juca următorul meci pe propriul teren cu Chindia Târgovişte, luni, de la ora 20.30.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mircea Rednic va da afară 15 fotbaliştii de la Dinamo
  • Cine sunt jucătorii de pe „lista neagră” a echipei din Ştefan cel Mare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și