Închide meniul

Vestea momentului pentru Laurenţiu Reghecampf: „E incredibil, îl luăm”. Cât costă nouă perlă din Bănie

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 septembrie 2021, 12:56

Vestea momentului pentru Laurenţiu Reghecampf: „E incredibil, îl luăm. Cât costă nouă perlă din Bănie

Laurențiu Reghecampf, în timpul unei conferințe de presă

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Laurenţiu Reghecampf a făcut un nou pas greşit, 1-1, pe teren propriu, contra celor de la Sepsi. Finanţatorul oltenilor are însă încredere în el şi spune că a pus ochii pe încă un jucător. Rotaru a fost entuziasmat de debutul lui Lyes Houri în tricoul oltenilor. Francezul a fost adus în Bănie sub formă de împrumut la finalul lunii august. Acum, Rotaru vrea să-l cumpere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea momentului pentru Laurenţiu Reghecampf

Lyes Houri a fost integralist în meciul cu Sepsi, 1-1. Adus sub formă de împrumut din Ungaria, de la MOL Fehervar, jucătorul cu dublă cetățenie, franceză și marocană, l-a cucerit deja pe finanțatorul Mihai Rotaru. Mai mult, Rotaru a spus, referitor la penalty-ul ratat de Gustavo, că ar fi preferat o lovitură liberă, capitol la care Houri excelează.

„Dacă am putea da timpul înapoi, trebuie să spun că am fi preferat fault în afara careului, care ar fi însemnat lovitură liberă de la 16 metri și eliminare.

Noi avem un jucător incredibil la loviturile libere, o să-l vedeți pe Lyes Houri. Am spus de când l-am văzut că e marele nostru câștig din perioada de transferuri, are caracter și este un sportiv complet. Am vrut să-l luăm înainte să plece în Ungaria, Gică Hagi mi-a zis întotdeauna: «băi Mihaie, trebuia să-l iei». A venit acum și suntem fericiți, chiar cred că e pe stilul nostru.

Se așteaptă multe de la el, de asta l-am adus. Facem eforturi, cu siguranță îl achiziționăm. Am plătit o sumă pe împrumut și avem opțiune din vară. Trebuie întotdeauna să ai astfel de jucători, precum Bawab, Mitriță, Băluță, pe acest stil”, a spus Rotaru, conform sport.ro.

Reclamă

Cât costă Lyes Houri

Lyes Houri este cotat la 1,4 milioane de euro pe Transfermarkt şi se află la a doua experiență în fotbalul românesc. Înainte de a merge în Ungaria, la MOL Fehervar, Houri a jucat la Viitorul, în tricoul căreia a adunat 58 de meciuri, 5 goluri și 8 pase decisive. Mijlocașul ofensiv a părăsit Liga 1 în ianuarie 2020, când maghiarii l-au cumpărat pentru 600.000 euro. La Fehervar, Houri a înscris 6 goluri și a pasat decisiv de 16 ori în 66 de partide.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și