Închide meniul

VIDEO | Fanii lui FCSB îl contestă deja pe Marius Șumudică. Ultrașii „au luat foc” când au aflat ce a declarat Gigi Becali! I-au declarat „război”!

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2021, 22:52 / Actualizat: 20 mai 2021, 1:38

Reclamă
VIDEO | Fanii lui FCSB îl contestă deja pe Marius Șumudică. Ultrașii „au luat foc când au aflat ce a declarat Gigi Becali! I-au declarat „război!

AS.ro

Fanii lui FCSB, în "război" cu Marius Șumudică

Suporterii prezenți la Giurgiu și-au manifestat violent indignarea pentru decia anunțată de Gigi Becali în exclusivitate la AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui FCSB îl contestă deja pe Marius Șumudică | Injurii ale ultrașilor

Marius Șumudică a fost înjurat de fanii lui FCSB. Aceștia au strigat „demisia, demisia!” la pauza meciului FCSB – Universitatea Craiova.

Gigi Becali a anunţat că l-a numit pe Marius Şumudică antrenor la FCSB. Anunţul vine la o zi după ce a spus că Toni Petrea va continua la FCSB. Actualul antrenor nu a mai vrut să rămână.

Da, l-am pus pe Șumudică. Nu mai stă Petrea. I-am dat o zi să se răzgândească, a zis că nu se răzgândește„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Conform surselor AS.ro, Marius Şumudică va semna un contract valabil pe 3 ani.

Reclamă

Marius Șumudică, ofertat de Gigi Becali la FCSB

Fanii lui FCSB îl contestă deja pe Marius Șumudică, care a acceptat oferta lui Gigi Becali. Anunţul a fost făcut de antrenor chiar înainte de derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. Rămas liber de contract după despărţirea de Rizespor, antrenorul se poate întoarce în fotbalul românesc chiar din următorul sezon.

Mi-a apărut o ofertă din țară căreia dacă i-aș da curs ar fi greu să mă mai întorc la Rapid. Da, în momentul de față am o ofertă concretă de la FCSB, cu contractul pe masă. Urmează să mai discutăm, să am și eu o discuție cu familia mea.

E clar că îmi voi pierde mulți susținători, mulți prieteni, dar mă gândesc la familia mea, la tot ceea ce am trăit, la cât am suferit. Cred că e momentul să mă întorc în fotbalul românesc. Nu mai contează banii, am o situație financiară ok. Mi-e foame de trofee, de performanță”, a spus Marius Şumudică pentru Prosport.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică este unul dintre puţinii oameni din fotbal care are o relaţie bună cu Gigi Becali. De altfel, şi patronul FCSB avea o părere bună despre antrenor. Acum, Marius Şumudică, antrenor la FCSB – e visul devenit realitate al lui Gigi Becali. Marius Şumudică, contract pe 3 ani la FCSB – a fost oferta pe care i-a făcut-o Gigi Becali.

La finalul anului trecut, Marius Şumudică l-a lăudat pe prietenul Gigi Becali, pe care îl consideră cel mai bun la negocieri.

Gigi (n.r. Becali) ştie să negocieze. Este unul dintre cei mai buni negociatori şi a câştigat. A luat cele mai bune preţuri!”, spunea Şumudică pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi Vezi toate știrile
Citește și