Închide meniul
VIDEO

Vine Adrian Mutu la Rapid? “Briliantul” a făcut spectacol pe noul stadion Giulești! Cum a fost surprins

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 februarie 2022, 10:12

Vine Adrian Mutu la Rapid? “Briliantul” a făcut spectacol pe noul stadion Giulești! Cum a fost surprins

Adi Mutu ar putea ajunge pe banca Rapidului

Hepta

Adrian Mutu ar putea reveni în curând pe banca tehnică. Fostul internațional se află în discuții cu Rapid, echipă care are șanse mici să mai obțină calificarea în play-off-ul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a făcut spectacol pe noul stadion Giulești! Cum a fost surprins “Briliantul” 

Aventura lui Mihai Iosif la cârma giuleștenilor se apropie de final, iar conducerea clubului ia în calcul și varianta Adrian Mutu.

Până să ofere un răspuns final, “Briliantul” a călcat în premieră pe gazonul din Giulești. Scopul a fost, cel mai probabil, unul publicitar.

Mutu a fost filmat în timp ce șutează la poartă, reușind un gol spectaculos, direct în vinclu.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Adrian Mutu (@adrian10mutu)

Marius Șumudică a răbufnit, după ce conducerea Rapidului a discutat cu Adrian Mutu înaintea lui: “Mă doare! Nu merit lucrul ăsta!”

Vestea l-a înfuriat pe Marius Șumudică, care a comentat decizia conducătorilor din Giulești. Fostul mare atacant al Rapidului s-a arătat dezamăgit de faptul că Daniel Niculae și Victor Angelescu nu l-au contactat deloc în privința unei colaborări.

Plecat recent din Turcia, de la Yeni Malatyaspor, „Șumi” consideră că nu se justifică o posibilă instalare a lui Adrian Mutu pe banca Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Deși nu contestă valoarea de antrenor a “Briliantului”, antrenorul de 51 de ani s-a simțit jignit că oficialii giuleșteni n-au vorbit prima dată cu el.

“Mă doare că se discută cu Mutu înainte de Șumudică. Știu ce am făcut la Rapid. Nu mă pot compara cu Mutu la ce înseamnă cariera de fotbalist, dar în cariera de antrenorat vorbim despre altceva. Nu îi contest valoarea și nu vreau să mă înțeleagă greșit. Din contră, îi doresc să ajungă la un nivel înalt. Poate o să aibă rezultate mai bune decât mine. Eu până acum am antrenat peste 50 de meciuri în campionatul Turciei, printre alte experiențe.

Nu merit lucrul ăsta. Nu mă autopropun la Rapid, nu am niciun fel de problemă. Fiecare club are strategia lui. Poate ei cred că, în anul centenarului (n.r. – în 2023, Rapid va împlini 100 de ani), cu Adrian Mutu vor reuși să facă ceva, în detrimentul lui Mircea Lucescu sau Mircea Rednic, cu care ar fi meritat să discute prima oară.

Probabil n-au încredere în mine, dacă nu mi-au spus nimic până acum. Puteau să spună ‘Băi Șumi, uite noi avem 2 lei pentru tine, accepți să vii la Rapid?’. Iar eu răspundeam ‘Băi, domnule Angelescu, nu accept. Eu Vreau 5 lei. Poți să îmi dai, bine. Nu poți, iarăși bine!’. Dar așa, poate vine cineva care nu merită. În momentul ăsta e ca și când Steaua ar discuta cu Șumudică înaintea lui Lăcătuș.”, a spus Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și