Închide meniul

Botoşani – Universitatea Craiova 1-0! Sebastian Mailat a marcat golul victoriei! Oltenii, învinşi la primul meci din mandatul lui Eugen Neagoe

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2023, 21:50

Botoşani – Universitatea Craiova 1-0! Sebastian Mailat a marcat golul victoriei! Oltenii, învinşi la primul meci din mandatul lui Eugen Neagoe

Botoşani - Universitatea Craiova 1-0

Flavius Stoica, în timpul unui meci pentru Botoşani/ Hepta

Botoşani – Universitatea Craiova 1-0. Partida din etapa a 22-a din Liga 1 a fost în format live score, pe AS.ro. Moldovenii s-au impus prin golul marcat de Sebastian Mailat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe nu a putut sta pe banca noii sale echipe, deoarece nu a putut fi înregistrat de Universitatea Craiova. Trupa din Bănie este în conflict cu oficialii celor de la U Cluj, fosta echipă a lui „Geană”.

Botoşani – Universitatea Craiova1-0

Final! Botoşani s-a impus în meciul cu Universitatea Craiova! Moldovenii au câştigat graţie golului marcat de Sebastian Mailat! Graţie victoriei, trupa lui Flavius Stoican a urcat pe locul 10 în Liga 1.

Min. 35: GOL Botoşani! Sebastian Mailat a deschis scorul, după ce a profitat de un spaţiu liber în apărarea oltenilor!

Min 1: A început meciul.

Reclamă

Universitatea Craiova poate obţine a treia victorie consecutivă în Liga 1. În cazul unui succes în deplasarea de la Botoşani, oltenii pot egala formaţia de pe locul trei din Liga 1, Rapid.

În prezent, Universitatea Craiova are 38 de puncte, acumulate după 21 de runde, şi se află pe locul cinci, la egalitate cu rivala FCSB.

De cealaltă parte, Botoşani se luptă pentru a scăpa de locul de baraj. În cazul unei victorii cu oltenii, trupa lui Flavius Stoican poate urca până pe locul 9, egalând Hermannstadt. Moldovenii au 21 de puncte, acumulate după tot atâtea runde.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele probabile:

FC Botoșani: Pap – Mboko, Mutombo, Șeroni, Țigănașu – Ivanov, Dican, Zabou – Dragu, M. Roman II, Mailar
Rezerve: Ureche, Patache, E. David, Pinson, Golofca, S. Kamara, M. Roman, E Florescu, Cărăușu
Antrenor: Flavius Stoican

CS Universitatea Craiova: Arlauskis – Căpățăînă, Găman, Mitrea, Vătăjelu – A. Crețu, V. Screciu – D. Nistor – Roguljic, J Markovic, A. Ivan
Rezerve: L. Popescu, Martic, R. Silva, Mateiu, Danciu, Cîmpanu, Ișfan, Rivaldinho
Absenți: Bancu, Baiaram (accidentați)
Antrenor: Eugen Neagoe

Universitatea Craiova, în război cu Emil Boc! Reacția categorică a oltenilor după ce Eugen Neagoe a fost „interzis” pe bancă

Universitatea Craiova se află în război cu Emil Boc. Oltenii au oferit o reacție oficială după ce Eugen Neagoe a fost „interzis” pe bancă la meciul cu FC Botoșani, programat astăzi, de la ora 20:00, în etapa a 22-a din Liga 1.
Totuși, antrenorul de 55 de ani va trebui să mai aștepte până la debutul oficial la cârma oltenilor. „Geană” încă nu a reușit să rupă definitiv înțelegerea cu U Cluj, iar din acest motiv Universitatea Craiova nu poate să-i înregistreze contractul, potrivit fanatik.ro.

Eugen Neagoe nu va fi prezent pe bancă la meciul de la Botoșani, iar Universitatea Craiova a vrut să clarifice situația. Clubul din Bănie a emis un comunicat oficial astăzi, în care l-a acuzat pe Emil Boc, primar Clujului.

Oltenii acuză că edilul din Ardeal și-ar fi pus avocații să-i îngreuneze lui Eugen Neagoe despărțirea de U Cluj și, implicit, semnarea contractului cu noua sa echipă.

„Bună ziua, leilor! Nu vă îngrijorați de lipsa domnului Eugen Neagoe de pe banca echipei la meciul cu FC Botoșani pentru că știam acest lucru încă de acum câteva săptămâni, din momentul în care am aflat că domnul Boc și-a pus ambiția în „a-l pedepsi” pe actualul antrenor al Universității Craiova. Ca atare, ne-am luat toate măsurile de precauție astfel încât această lipsă să nu ne afecteze.

Reclamă

Nu avem nimic a reproșa Universității Cluj! Știm că aceasta a fost o decizie politică în care conducerea executivă a echipei fanion a Clujului nu a avut un cuvânt de spus. Sigur că nu suntem de acord și nu vom fi niciodată cu implicarea politicului în desfășurarea activității echipelor de fotbal profesioniste, iar, în acest caz, cu atât mai mult cu cât această decizie a domnului Boc afectează propria sa echipă, pe care o finanțează din banii contribuabililor.

Suntem convinși că oamenii mari de stat au cu totul și cu totul alte preocupări decât să-și conducă urbea într-un „război” cu antrenorul unei echipe adverse. Nu credem ca Brătienii sau Iuliu Maniu ar fi avut un astfel de comportament!
În ceea ce privește situația domnului Neagoe, dânsul este ținut în tribună de tertipurile avocaților domnului Boc, dar suntem siguri că antrenorul nostru va putea să stea pe bancă la meciul cu AFC Hermannstadt sau, cel mai târziu, la meciul cu Farul Constanța”, a anunțat Universitatea Craiova, pe contul oficial de Facebook.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și