Închide meniul

„Vom arăta bine cu Petrescu selecţioner!” Antrenorul campioanei, văzut salvatorul naţionalei României: „Cu el, nu te mai temi că te bate Georgia sau Macedonia de Nord!”

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 12:53

Reclamă
„Vom arăta bine cu Petrescu selecţioner! Antrenorul campioanei, văzut salvatorul naţionalei României: „Cu el, nu te mai temi că te bate Georgia sau Macedonia de Nord!

Dan Petrescu, lăudat de Basarab Panduru

Hepta

După refuzurile lui Hagi şi Răzvan Lucescu, Burleanu a început negocierile cu Dan Petrescu să vină selecţioner în locul lui Mirel Rădoi. Acesta a anunţat că va da răspunsul final pe 19 decembrie, însă şansele de a accepta oferta sunt mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu are susţinători şi în rândul rivalilor din Liga 1.

Eu mi-aș dori ca unul dintre Dan Petrescu sau Ladislau Boloni să fie la echipa națională. Cu unul dintre cei doi mai avem șanse să mai redresăm ceva. Acum, să vedem ce va decide Petrescu. Mi se pare civilizat să spună ca va da un răspuns final după ce se vor termina meciurile din acest an. 

Dan Petrescu ar fi foarte, foarte bun pentru fotbalul nostru. Nu uitați că Dan a învins echipe mari cu CFR Cluj. Modul în care pregătește meciurile, modul în care îi montează pe jucători, indiferent de adversar, de parcă ar juca cu cea mai bună echipă din lume, spune multe. Plus că știe să bifeze obiective.

Cu el pe bancă, nu te mai temi că te bate Georgia sau Macedonia de Nord. Mă refer la reprezentative din eșalonul al doilea, ca să ne păstrăm și realismul. 

Reclamă

Vom arată bine cu Petrescu selecționer”, a spus Iftime, pentru digisport.ro.

Condiţia pe care Neluţu Varga i-a pus-o lui Dan Petrescu pentru a-l lăsa să plece gratis la echipa naţională

Dan Petrescu este din ce în ce mai aproape să devină noul selecţioner al României. După ce s-ar fi înţeles cu Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu pentru a veni la naţională, Dan Petrescu mai trebuie să negocieze şi cu patronul de la CFR Cluj să scape de clauza de reziliere de 400 de mii de euro.

Se pare că Dan Petrescu a ajuns la o înţelegere şi cu Neluţu Varga. Conform gsp.ro, antrenorul campioanei a renunţat la cele 4 salarii restante pe care le are de încasat, plus cel de pe luna decembrie. Mai mult, Dan Petrescu nu va avea pretenţii financiare legate de restul contactului, care va expira în 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Această variantă a fost agreată şi de patronul celor de la CFR Cluj. În acest caz, Dan Petrescu nu va mai fi nevoit să achite clauza de 400.000 de euro pentru a putea pleca de la CFR Cluj, înainte de terminarea contractului.

Dan Petrescu a spus totul despre venirea la echipa naţională

Dan Petrescu a oferit un răspuns radical atunci când a fost întrebat despre preluarea naţionalei. „Bursucul” aşteaptă o decizie a clubului la finalul anului. Până atunci, vrea să obţină cinci victorii cu CFR Cluj.

„Ieri am avut o întâlnire cu cei de la FRF, pe care nu aș fi vrut să o am. Am zis că aș vrea să vorbim la finalul campionatului, dar au insistat. În plus, patronul a fost informat. Am vorbit cu ei, acum pentru mine subiectul e încheiat. Mai sunt 5 meciuri, nu e normal să vorbim despre mine. Apoi, dacă pierde CFR, se va zice că nu am fost concentrați, că am distrus echipa, jucătorii.

Eu sunt concentrat 100% la CFR pentru 5 meciuri, am contract 3 ani. Acum nu mai depinde de mine, ci de club, de patron. Atât pot spune despre acest subiect, nu mă mai întrebați, că voi zice «next question» (n.r. – următoarea întrebare). Sunt aici la pupitru pentru că sunt antrenorul CFR-ului, mă interesează doar meciul de mâine”, a spus Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și