Închide meniul

„Vrea să-i mărească contractul!” Gigi Becali îi face toate poftele lui Octavian Popescu. Tratament regesc pentru „perla” de la FCSB. „E investiția lui!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 martie 2022, 23:52

„Vrea să-i mărească contractul! Gigi Becali îi face toate poftele lui Octavian Popescu. Tratament regesc pentru „perla de la FCSB. „E investiția lui!

Octavian Popescu, mesaj de mobilizare înainte de FC Voluntari - FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

În prezent, salariul lui Octavian Popescu este 4.000 de euro lunar. Victor Becali, un apropiat al lui Gigi Becali, a devăluit ce planuri are latifundiarul din Pipera cu puștiul de 19 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să-i mărească salariul lui Octavian Popescu

„Gigi Becali vrea să-i mărească contractul lui Octavian Popescu. Măcar la Gigi, când joacă unul bine, îl cheamă el să-i mărească salariul. E bine că respectă munca jucătorului. I-a luat și o mașină cadou. Până la urmă, e investiția lui. Principalul beneficiar al produsului Octavian Popescu este clubul”, a spus Victor Becali, potrivit prosport.ro.

Octavian Popescu a reuşit 7 goluri şi 3 pase decisive în această ediţie a Ligii 1. Cota lui este într-o continuă creştere şi a ajuns la 1.9 milioane de euro. Jucătorul lui Gigi Becali a fost decisiv pentru FCSB şi în ultima etapă a sezonului, când a înscris golul victoriei cu FC Voluntari în minutul 90+4.

Gigi Becali i-a cumpărat lui Octavian Popescu un Mercedes CLA în valoare de 35.000 de euro. „Perla” celor de la FCSB s-a lăudat cu noua jucărie pe rețelele de socializare. Puștiul de 19 ani e departe de cel mai bine plătit jucător al roș-albaștrilor, Florin Tănase, care încasează lunar 30.000 de euro.

Octavian Popescu va fi convocat de Edi Iordănescu la naţionala României

Octavian Popescu (19 ani) este unul dintre fotbaliştii din campionatul României care nu va lipsi din lotul lui Edi Iordănescu, anunţă fanatik.ro. Puştiul minune a fost antrenat de Edi Iordănescu la vicecampioana României şi va fi „pariul” noului selecţioner.

Reclamă

Va putea debuta la prima reprezentativă alături de un alt jucător de mare perspectivă. Este vorba de Radu Drăguşin (20 de ani), fundaşul care a impresionat în ultimele luni, după ce a fost împrumutat de Juventus la Salernitana.

Cei doi sunt aşteptaţi să îşi facă apariţia pe stadionul „Steaua”, în meciul care va consemna debutul lui Edi Iordănescu la reprezentativa tricoloră. România se va duela cu Grecia pe 25 martie, iar patru zile mai târziu îşi va încerca forţele cu Israel, la Netanya. Şi Andrei Vlad este aşteptat să fie convocat, aşa cum a anunţat în exclusivitate as.ro.

Gigi Becali l-a comparat pe Octavian Popescu cu Diego Maradona

La finalul lunii trecute, Gigi Becali îl compara pe Octavian Popescu cu Diego Maradona, unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului. 60 de milioane de euro este prețul pe care patronul roș-albaștrilor îl cere pentru un transfer imediat al lui Octavian Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Avem un jucător care acum a explodat, Tavi Popescu, care este fotbalist de geniu. Toate echipele care au avut un jucător ca Maradona, fotbaliști de geniu, au câștigat campionatul. Păstrând proporția, România, Italia și FCSB Napoli. Nu doar golul cu CFR, tot jocul lui, nu mai poate nimeni să-i ia mingea.

Tavi dacă acum face 30, o să cer 60 de milioane de euro. Așteptăm Europa, echipa națională. Cum zicea Boloni, România nu are jucători de geniu. Nu avem jucători care joacă la marile echipe. Vor fi Tavi Popescu, Ianis Stoica. Eu mizez la echipa națională și pe Cordea, o să vedeți”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și