Închide meniul

Gabi Torje, dezvăluiri despre momentul în care a pierdut 600.000 de euro: „Nu sunt numai eu în situaţia asta!”

Viviana Moraru Publicat: 25 octombrie 2023, 20:58

Reclamă
Gabi Torje, dezvăluiri despre momentul în care a pierdut 600.000 de euro: „Nu sunt numai eu în situaţia asta!

Gabi Torje, dezvăluiri despre momentul în care a pierdut 600.000 de euro

Gabi Torje, în timpul unui meci la Dinamo/ Profimedia

Gabi Torje a făcut dezvăluiri despre momentul în care a pierdut nu mai puţin de 600.000 de euro. Mijlocaşul de la Chiajna a mărturisit că pe vremea când evolua în Turcia, a pierdut o sumă impresionantă de bani, alături de alţi jucători români precum Gicu Grozav sau Cristi Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Torje a evoluat la Karabukspor în perioada iulie 2017 – ianurie 2018. Echipa turcă a intrat în faliment, iar mijlocaşul român nu şi-a primit niciun salariu.

Gabi Torje, dezvăluiri despre momentul în care a pierdut 600.000 de euro

Gabi Torje a dezvăluit că în ciuda faptului că a dat echipa turcă în judecată, şi a câştigat procesul, nu a primit niciun ban. Asta din cauza faptului că echipa este în faliment, şi nimeni nu le poate plăti foştilor jucători salariile restante.

Torje a mai dezvăluit că toţi jucătorii români care au trecut pe la Karabukspor se confruntă cu această problemă. Concret, Paul Papp, Cristi Tănase, Gicu Grozav şi Valerică Găman au avut de pierdut după perioada petrecută la Karabukspor.

„La Konyaspor m-am simțit cel mai bine. Apoi la Ankaraspor. Am terminat cu ei pe locul 5 și am jucat în cupele europene. Genclerbirligi a fost în Liga 2, din cauza problemelor financiare a retrogradat. N-a avut bani să plătească jucătorii, a fost depunctată și a retrogradat. În iarnă a venit un investitor, am făcut 31 de puncte și am promovat.

Reclamă

La Karabukspor am pierdut toți banii! Am pierdut 600.000 de euro! I-am dat în judecată, am câștigat toate procesele, dar echipa este în faliment. Nu ai ce să le iei. Nici scaunele de fier, nici lemne, nici nimic…

Dar nu sunt numai eu în situația asta. Am fost eu, Gicu Grozav, Tănase, Găman, Papp. Toți am fost acolo, toți am pierdut banii! Nu mai am nicio șansă, bani pierduți”, a declarat Gabi Torje, conform gsp.ro.

Gabi Torje se înscrie la Şcoala de Antrenori

Gabi Torje se înscrie la Şcoala de Antrenori şi speră să ajungă un nume mare în fotbalul românesc, din postura de tehnician. Micuţul mijlocaş nu va ţine cu dinţii de eventualul post, în cazul în care nu va fi potrivit pentru acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă voi înscrie la Şcoala de Antrenori, deocamdată voi vedea dacă sunt pregătit să fac acest lucru, pentru că exact cum începi şi fotbalul gândindu-te că vrei să ajungi fotbalist si nu toată lumea ajunge, la fel e şi în antrenorat.

În cazul în care nu voi fi făcut pentru meseria aceasta, cu siguranţă nu voi ţine locul altor antrenori care pot veni din urmă”, a spus Torje, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și