Închide meniul
UPDATE

FCSB este ameninţată cu pierderea licenţei! Gigi Becali, nemulţumit de noua regulă U21: „Mergem la Tribunal!”

Publicat: 27 iunie 2021, 18:50

FCSB este ameninţată cu pierderea licenţei! Gigi Becali, nemulţumit de noua regulă U21: „Mergem la Tribunal!

Gigi Becali

Hepta

  • Becali, supărat pe FRF
  • Şeful FCSB ameninţă cu Tribunalul

Update: Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a comentat ameninţările lui Gigi Becali şi ameninţat-o pe FCSB cu pierderea licenţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ne vom apără și vom câștiga așa cum am făcut-o și cu alte ocazii. FRF va fi foarte fermă în această direcție atunci când vine vorba despre investițiile la copii și juniori.  Neîndeplinirea acestor investiții în academie duce la refuzarea licenței. E cea mai dura sancțiune pe care o poți aplica”, a spus astăzi Burleanu.

Ştirea iniţială

Reclamă

Gigi Becali vrea să dea în judecată FRF. Nu este de acord ca FCSB să fie obligată să investească o parte din buget în Academie.

Gigi Becali, nemulţumit de noua regulă U21

„Noi am votat împotrivă! Nu, tată! Ne-au spus că suntem obligați să investim în academii. Eu oricum investesc, dar tu nu mă poți obliga să fac ceva cu banii mei. Vom contesta.

Reclamă

Au spus că trebuie să avem nu știu ce punctaj cu academia. Noi oricum îl avem, dar nu e în regulă. Nu poți obliga cluburile să facă ceva, nu le poți face tu politica financiară. Tu mă obligi pe mine cum să fac? Nu e în regulă ca cineva să-ți comande ce să faci cu banii tăi.

O să atacăm la Tribunal. E o chestiune economică. Nu mă poți obliga pe mine cât să investesc”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

FRF a schimbat regula U21

Aşa cum AS.ro a prezentat în exclusivitate, Federaţia a schimbat regula U21 pentru Liga 1. În loc de doi jucători sub 21 de ani, fiecare echipă este obligată să folosească un singur fotbalist care să respecte acest criteriu de vârstă.

Reclamă 4 / 0/3

FRF avea în plan şi obligativitatea folosirii unui jucător U23, dar a renunţat la această prevedere. În schimb, au fost introduse măsuri de ordin financiar.

Cluburile vor trebui să investească 5% din buget în academii în 2022. Suma va creşte la 6,5%, în 2023, și 7,5%, în 2024.

De asemenea, cluburile riscă amenzi dacă nu ating un anumit punctaj pentru Academii în procesul de licenţiere.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”