Închide meniul

Gafe în lanţ ale jucătorilor lui Dinu Todoran, demne de Radio Erevan. FCSB, taxată în prelungiri de Şahtior Karagandy. Stipe Vucur a comis-o!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2021, 18:25

Gafe în lanţ ale jucătorilor lui Dinu Todoran, demne de Radio Erevan. FCSB, taxată în prelungiri de Şahtior Karagandy. Stipe Vucur a comis-o!

Stipe Vucur, fostul fundaș al FCSB-ului, a semnat cu o campioană din Europa

Stipe Vucur / Hepta

Chiar dacă au câştigat cu 1-0 pe Arena Naţională, vicecampionii României s-au făcut de râs la Erevan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gafe în lanţ ale jucătorilor lui Dinu Todoran cu Şahtior Karagandy

Andrei Vlad a gafat incredibil la primul gol al echipei din Kazahstan, dar golul lui Florinel Coman, din minutul 76, părea să fi liniştit asaltul adversarilor. Nu a fost aşa! A urmat o serie de erori ale defensivei lui FCSB.

În minutul 90, portarul roş-albaştrilor a ieşit cu mingea în afara terenului. La scurt timp distanţă, după o aruncare de la margine, un fotbalist al gazdelor a fost scăpat din marcaj şi a trimis în bară, din trei metri! 15 secunde mai târziu, Karagandy a înscris golul care a trimis meciul în prelungiri.

Portarul lui Şahtior a trimis mingea în careul lui FCSB, moment în care Stipe Vucur a intervenit greşit. A respins spre propria poartă, iar Tattybazev a profitat şi l-a învins pe Andrei Vlad!

Dinu Todoran era îngrijorat înainte de Şahtior Karagandy – FCSB

Dinu Todoran anunţase, înaintea returul dintre FCSB şi Şahtior Karagandy, că este îngrijorat de ceea ce se poate întâmpla la Erevan. A avut dreptate.

Reclamă

Ne aşteaptă un meci foarte greu, unul de calificare. Avem avantajul de un gol, din meciul tur. Suntem conştienţi de importanţa jocului. Din punctul meu de vedere, este un avantaj că jucăm pe teren neutru. Ca şi suprafaţa e iarbă. Dacă jucam la Karagandy, aveam un meci greu. Nu avem ce să facem, am văzut cu pandemia, important e că se joacă acest meci.

Mi-e frică de toată echipă pentru că la ultimul meci şi-a menajat jucătorii şi vor fi mai proaspeţi decât noi. Este un dezavantaj, fotbalul se joacă cu spectatori, indiferent unde joci. Noi ne-am obişnuit cu spectatori, cu Peluza Nord”, a declarat Dinu Todoran în cadrul conferinţei de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și