Închide meniul

Gareth Bale, show total în Belarus – Ţara Galilor 2-3! Căpitanul „dragonilor” a reuşit un hat-trick de senzaţie

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2021, 18:47

Gareth Bale, show total în Belarus – Ţara Galilor 2-3! Căpitanul „dragonilor a reuşit un hat-trick de senzaţie

Gareth Bale a reu;in un hattrick cu Belarus

Profimedia

  • Gareth Bale, show total în Belarus – Ţara Galilor 2-3
  • Căpitanul „dragonilor” a reuşit un hat-trick de senzaţie

Gareth Bale, show total în Belarus – Ţara Galilor 2-3! Căpitanul „dragonilor” a reuşit un hat-trick de senzaţie

Criticat că nu a mai marcat în deplasare pentru Ţara Galilor din 2019, Gareth Bale a făcut spectacol în deplasarea din Belarus. Căpitanul „dragonilor” a reuşit un hat-trick de senzaţie în victoria cu 3-2. Primele două goluri au venit după ce a transformat două lovituri de la 11 metri, iar al treilea după un şut puternic la care portarul advers n-a avut nicio şansă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bale este primul jucător care reuşeşte un hat-trick din 2018 încoace. Tot el a reuşit o astfel de performanţă, în 2018, într-o partidă cu China. De menţionat este că actualul lot al Tărţii Galilor a marcat 50 de goluri, dintre care 36 au fost reuşite de vedeta lui Real Madrid.

Reclamă

Gareth Bale vrea să se retragă din fotbal

Gareth Bale (31 de ani) se gândește să-și pună capăt carierei de fotbalist. Jucătorul galez a anunţat că își va prezenta decizia finală după EURO 2020.

Reclamă

După sezoane bune în care a fost ținta principală a fanilor lui Real Madrid, galezul a mers „acasă”, la Tottenham, însă nu și-a regăsit forma de altă dată nici în Nordul Londrei. De altfel, în ultimii ani, Gareth Bale a mai jucat la nivel înalt doar pentru naționala Țării Galilor.

La Real Madrid, Bale a avut o relație complicată cu Zinedine Zidane. Fanii au crezut că acesta se va descătușa de probleme la Tottenham, dar se pare că Bale și-a pierdut complet motivația pentru fotbal.

MARCA notează că fotbalistul legitimat la Real Madrid se gândește serios să se retragă după EURO 2020. Bale ar putea astfel să se concentreze asupra golfului, una dintre marile sale pasiuni. Gareth a revenit la Real Madrid pe 30 iunie, odată ce împrumutul său la Tottenham a expirat. Galezul mai are un singur an de contract cu formația din capitala Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte
Fotbal extern • 12 dec., 19:11
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte! Acuzaţiile dure care i se aduc clubului
Croația - Armenia 1-0 și Țara Galilor - Turcia 1-1
Preliminarii EURO 2024 • 21 nov., 23:35
Croația – Armenia 1-0 și Țara Galilor – Turcia 1-1. Cum arată urnele după meciurile serii. Scenariile care îi dau emoții României
Jude Bellingham, sfat preţios de la un fost jucător al lui Real Madrid
La Liga • 15 nov., 19:02
Jude Bellingham, sfat preţios de la un fost jucător al lui Real Madrid: „Trebuie să fii o păpuşă!”
Ţara Galilor - Australia 40-6. Galezii s-au calificat în sferturile Cupei Mondiale
Alte sporturi • 25 sept., 9:13
Ţara Galilor – Australia 40-6. Galezii s-au calificat în sferturile Cupei Mondiale
Gareth Bale va participa la un turneu de golf
Extra • 24 ian., 12:35
Gareth Bale s-a reprofilat după retragerea din fotbal: „Sunt extrem de fericit să vă anunț asta!” La ce turneu și-a anunțat prezența fostul superstar de la Real Madrid