Închide meniul
EXCLUSIV

„Generația de Aur a avut 10 ani la Națională mare!” Noua generație de tricolori cere timp! Promisiunea lui Ianis Hagi pentru români și mesajul „Regelui” pentru tricolori

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2021, 8:54

„Generația de Aur a avut 10 ani la Națională mare! Noua generație de tricolori cere timp! Promisiunea lui Ianis Hagi pentru români și mesajul „Regelui pentru tricolori

Ianis Hagi și Gică Hagi, două generații pentru România

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Ianis Hagi e gata să ducă tricolorii la Mondial
  • Gică Hagi, alături de noua generație de la națională

Ianis Hagi cere însă timp pentru ca el și colegii săi să poată călca pe urmele generației conduse de tatăl său. „Au avut 10 ani la națională”, susține fiul „Regelui”, care promite că va scoate românii în stradă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sperăm că de acum încolo să facem performanțe și mai mari și să scoatem lumea în strada! Generația de Aur a avut 10 ani la echipa naționale mare. Păi, trebuie să ne dați și nouă 10 ani de zile, la echipa mare, ca să putem să ne comparăm cu Generația de Aur!”, a declarat Ianis Hagi pentru AntenaSport.

Gică Hagi crede în noua generație de la echipa națională

Gică Hagi pariază pe noua generație de tricolori. „Regele” i-a crescut pe majoritatea dintre actualii tricolori, la Academia sa, și este convins că generația fiului său va depăși ‘Generația de Aur’! Hagi a avut și un mesaj pentru noua generație.

Reclamă
Citește și:

„Nu este vorba doar de el, aici vorbim de colectiv. Nu depinde doar de unul, eu nu am deprins doar de mine, eu am avut în spate o echipă. Eram o echipă împreună”, l-a completat și Gică Hagi.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”