Închide meniul

George Ţucudean, mesajul serii după ce s-a întâlnit cu Ovidiu Haţegan: „Cardiacii!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2023, 22:45

Reclamă
George Ţucudean, mesajul serii după ce s-a întâlnit cu Ovidiu Haţegan: „Cardiacii!

George Ţucudean, mesajul serii după ce s-a întâlnit cu Ovidiu Haţegan

Facebook George Ţucudean

George Ţucudean a creat mesajul serii după ce s-a întâlnit cu Ovidiu Haţegan. Fostul atacant de la Dinamo şi FCSB a postat o imagine pe reţelele de socializare alături de Ovidiu Haţeg şi a transmis un mesaj cu aluzie la probleme de sănătate pe care le-au avut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Ţucudean a făcut haz de necaz de problemele de sănătate la inimă care l-au forţat să se retragă din fotbal, dar şi cele pe care le-a avut Ovidiu Haţegan. Arbitrul a revenit pe teren în acest sezon după ce s-a confruntat şi el cu probleme la inimă.

George Ţucudean, mesajul serii după ce s-a întâlnit cu Ovidiu Haţegan

Cei doi s-au întâlnit şi s-au fotografiat, iar fostul atacant a postat imaginea pe reţelele de socializare. Ţucudean a folosit „#cardiacii” la descriere.

George Ţucudean, dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a lăsat de fotbal

George Ţucudean a avut mari probleme cu inima. A decis să nu mai rişte şi să îşi pună ghetele în cui. Vestea a fost una surprinzătoare chiar şi pentru coechipierii şi antrenorii săi.

Ţucudean a suferit, la începutul anului 2019, o operație pe inimă la o clinică din Viena. La numai câteva luni distanţă, a trecut din nou prin mari emoţii şi a mai fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Reclamă

Toți doctorii mi-au spus că pot să joc liniștit fotbal, însă mintea mea nu a mai vrut. Prietenii, colegii, antrenorii credeau că am ceva la cap.

Ajunsesem ca, după fiecare sprint, să-mi iau pulsul. Aveam meciuri în care marcam și îmi spuneam că pot să ies la pauză„, a declarat George Ţucudean pentruplaysport.ro.

Ovidiu Haţegan, declaraţie emoţionantă după revenirea pe teren

Ovidiu Haţegan a fost foarte fericit că a putut reveni ca arbitru central după ce a suferit un infarct. Universitatea Craiova – Oţelul, cu el la centru, s-a încheiat 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

E o adevărată plăcere să vă văd la stadion. Am simţit căldura tuturor, publicul, oamenii de sport, oamenii celor două echipe.

A fost un moment foarte emoţionant şi fericit. Dumnezeu mi-a dat un semn, probabil, să fac o mică pauză (n.r.: despre infarctul suferit).

Mă bucur că am stat alături de familie, au fost nişte luni frumoase. Kyros a fost alături de mine, CCA la fel şi am revenit. Medicii mi-au spus că pot să revin, doar că trebuie să îmi pregătesc paşii cum trebuie.

M-am pregătit cum trebuie, nu m-am grăbit, mă bucur că sunt alături de voi. Sunt lucruri care sunt greu de descris în cuvinte, dar am avut sprijinul familiei. Le mulţumesc soţiei şi copilaşilor, ştiu că îşi fac griji, îi iubesc şi de abia aştept să ajung acasă.

Am primit foarte multe mesaje, le mulţumesc din suflet tuturor. Mulţumesc medicilor şi în primul rând familiei, care a suferit în perioada asta.

În momentul imediat următor după acel moment nefericit, mi-am resetat tot, ‘Ok, arbitrajul face parte din trecut’. Nu am considerat că am pierdut ceva, ci că am câştigat un nou drept la viaţă.

Din păcate nu foarte mulţi au această şansă. Sper că nu am uitat pe nimeni, le mulţumesc tuturor”, a declarat Ovidiu Haţegan pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi 0-0.

Reclamă

Ovidiu Haţegan a suferit un infarct la sfârşitul lunii martie 2022. Problemele de sănătate l-au făcut pe arbitrul român să rateze prezenţa la Campionatul Mondial. După ce a fost operat la inimă, Ovidiu Haţegan s-a aflat în camera VAR la meciurile din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și